JA ZNAM KAKO SE PIŠE, ALI NEMAM OVAKO LUKSUZAN STAN! Viki Miljković na METI OSUDA zbog nepismenosti i bogatstva!
Foto: Nemanja Nikolić

AUUU BLAMAŽA

JA ZNAM KAKO SE PIŠE, ALI NEMAM OVAKO LUKSUZAN STAN! Viki Miljković na METI OSUDA zbog nepismenosti i bogatstva!

Da se prefiks "naj" u superlativu uvek piše zajedno s pridevom, učili smo još u nižim razredima osnovne škole, ali izgleda da Viki Miljković nije bila na tim časovima srpskog jezika.

Objavljeno:

Poznata pevačica napravila je pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografije svog luksuznog stana u naselju Beograd na vodi, ali ne zato što je ljude očarala lepotom, već zbog toga što je pokazala da je elementarno nepismena! Ona je, opisujući slike na svom Instagram profilu, napisala da su majstori montirali nameštaj u njenoj sobi, pohvalila ih i dodala da joj sad sledi odmor u NAJ UDOBNIJEM krevetu.

U komentarima su brzo počele prozivke na njen račun zbog ove greške, a neki od njih bili su veoma brutalni.

foto: Printscreen Instagram

- Ja znam da se najudobniji piše zajedno, ali nemam ovakav luksuzan stan. Dok kod nas za "naj udobnije" stanove i krevete imaju Viki i njoj slični, nema nama napretka. Šteta što je nepismena - glasili su komentari.

Zanimljivo je da se Miljkovićeva pre nekoliko godina pohvalila kako je akademski građanin, odnosno da ima završen fakultet:

- Ne volim da ističem ništa bez potrebe, kad me niko ne pita. Išla sam u nižu muzičku školu i upisala srednju "Dr Vojislav Vučković" u Nišu, tako da sam upisala muzičku akademiju u Prištini i završila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.