VODITELJKU NATAŠU IZ DNK ZNA CELA SRBIJA: Njega je pokušala da sakrije, ali sada je sve isplivalo na videlo (FOTO)
Nataša Aksentijević, Foto: Filip Plavčić

to je on

VODITELJKU NATAŠU IZ DNK ZNA CELA SRBIJA: Njega je pokušala da sakrije, ali sada je sve isplivalo na videlo (FOTO)

- Suprug i ja vodimo normalan život, zaista

Objavljeno: 17:29h

Natašu Aksentijević je široki auditorijum zavoleo kao voditeljku emisije "DNK", premda je ona po profesiji glumica.

Ipak, vođenje ove emisije na veoma autentičan način otvorilo joj je širom vrata i kada je reč o njenom primarnom zanimanju, premda je napravila pauzu u karijeri zbog nedavnog porođaja.

- Suprug i ja vodimo normalan život, zaista. Stalno ponavljam da smo Dušan i ja pravi bračni par i da smo decu dobili iz ljubavi. Dakle, nismo od onih koji se ljube za novine, a kod kuće piju lekove za smirenje. Vidim da je to postao trend - izjavila je u svom maniru Nataša za "Hello".

- Korona je pokazala poražavajući problem društva, porodice ne mogu da funkcionišu u četiri zida. Mi smo tokom prvog talasa epidemije otišli na selo, ne zato što nismo mogli da izdržimo zajedno u stanu već zato što smo želeli da deci omogućimo boravak na svežem vazduhu, mogućnost da trče uz reku, gaze po travi... I sada su sa tatom u prirodi, a ja sam zbog posla ostala u Beogradu - dodala je Aksentijevićeva.

Voditeljka i glumica je jednom prilikom ispričala da je supruga upoznala na izletu koji su organizovali zajednički prijatelji, te da su od tada nerazdvojni. Imaju dve ćerke - Helenu i Veru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.