ONE SU UZELE PREZIMENA SVOJIH MUŽEVA! Postale su poznate, a sigurno ne znate ko je Sonja Višnjić i Marijana Čolić
Foto: Printscreen/Život u trendu

POZNATI I MENJANJE PREZIMENA

ONE SU UZELE PREZIMENA SVOJIH MUŽEVA! Postale su poznate, a sigurno ne znate ko je Sonja Višnjić i Marijana Čolić

Od trenutka kada su ušle u živote svojih supruga, poznate dame zauzele su mesto na medijskom nebu naše zemlje

Objavljeno:

Zbog svojih jačih polovina, promenile su prezime. Neke su ga i zadržale i nakon razvoda jer su po njima postale i prepoznatljive.

Od trenutka kada su ušle u živote svojih supruga, poznate dame zauzele su mesto na medijskom nebu naše zemlje. Međutim, malo je poznato kako glase njihova devojčka prezimena, koja su po stupanju u brak ostavile iza sebe.

foto: printscreen

Modna dizajnerka, Marijana Mateus, pre nego što je sklopila drugi brak sa nemačkim trenerom i fudbalerom Lotarom Meteus, prezivala se Čolić. Nakon razvoda odlučila je da zadrži prezime. Voditeljku Jovanu Joksimović nekada su na malim ekranima gledali kao Jovanu Janković. Biljana Tipsarević je nekadašnja novinarka koja je pratila sportsku rubriku u svet dizajna uplovila nakon venčanja sa teniserom Jankom Tipsarevićem. Devojačko prezime joj je Šešević.

Još jedna kreatorka, Melina Džinović je sa 21.godinu uplovila u vezu sa Harisom koji je tada imao 52. Jedanaest godina kasnije venčala se sa njim i uzela prezime Džinović, po kojem je svi poznaju. Pre toga se prezivala Galić.

Sonjino prvo venčano prezime bilo je Šašić pa potom Vuksanović. Ipak, malo ljudi je zna po njenom devojačkom prezimenu, a to je Višnjić. A pevačica Dana Karić se 31. decembra 2016. venčala za dugogodišnjeg dečka Nikolu Stojiljkovića, a na venčanju on je dodao njeno Karić, a ona njegovo Stojiljković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.