BOGDANINA BAKA OTKRILA TAJNU IZ CECINE VILE! A onda otkrila kako se Veljko ponaša prema njima!
Foto: Damir Dervišagić

intervju dana

BOGDANINA BAKA OTKRILA TAJNU IZ CECINE VILE! A onda otkrila kako se Veljko ponaša prema njima!

Kulturna je, veseljak pravi, samo reči hvale imam za nju

Objavljeno:

Baka Bogdane Ražnatović, Jevrosima, u poslednjem intervjuu je iznela mišljenje o članovima porodice supruga njene unuke.

- Ceca je divna. Uvek mi je bila posebna i drugačija od svih na estradi. Razlikovala se. Ona je jedna dama, ma vrh! Nije uobražena ni najmanje. Videla sam je na veridbi ovde kod nas, tad smo se upoznale - počela je ona priču za "Svet".

foto: printscreen

- Kulturna je, veseljak pravi, samo reči hvale imam za nju. Obilazila je Bogdanu ovde kod nas dok je ona bila u drugom stanju. Jedno vreme se unuka sklonila ovde zbog korone, a i Ceca je renovirala deo kuće, pa je bilo bolje za sve da Bogdana bude ovde kod nas.

- Iako je imala brdo svojih obaveza, Ceca je redovno dolazila, svraćala, proveravala da li je sve kako treba i da li nešto treba. Jako je pristojna, normalna i fina žena - dodala je baka Jevrosima, osvrnuvši se potom i na Veljka.

foto: Espreso.co.rs

- Ma, i Veljko je divan, kulturan dečko, skroman, a takva im je i cela porodica. Zaista, samo reči hvale imam za njih. Bogdana se sa svima super slaže. Moj sin (prim.aut. Bogdanin otac) i snaja svakodnevno idu kod Bogdane i Veljko je jako fin sa taštom i tastom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.