MILJANA KULIĆ NIJE PRVA ZATRUDNELA U RIJALITIJU! Zapravo je OVO prva rijaliti trudnica, da li se sećate NJE?
Foto: Printscreen

OTKRIĆE

MILJANA KULIĆ NIJE PRVA ZATRUDNELA U RIJALITIJU! Zapravo je OVO prva rijaliti trudnica, da li se sećate NJE?

Ona je učestvovala pre deset godina u rijalitiju

Objavljeno:

Pevačica Andrea Harapin zatrudnela je za vreme muzičkog takmičenja i tada je doživela najveću životnu traumu. Možda je Miljana Kuljić rodila dete začeto u samom rijalitiju, ali Andrea je ipak davnih dana bila prva trudnica u jednom takmičenju.

Andrea Harapin se pre deset godina borila za svoje mesto u "Operaciji trijumf".

Tada dvadesetčetvorogodšnja pevačica u rijalitiju je saznala da očekuje bebu i zvanično postala prva rijaliti trudnica na ovim prostorima.

Međutim, jedan potez delio ju je od toga da ugrozi trudnoću. Kako je sama rekla tada, od lekara je tada dobila pogrešne instrukcije.

Naime, kada je napustila rijaliti, pevačica je javnosti otkrila da je zapravo i pre ulaska u "Operaciju Trijumf" posetila ginekologa jer je imala pojedine simptome koji su upućivali na drugo stanje.

- Lekar mi je nakon pregleda rekao da imam nekih ginekoloških problema te mi prepisao tablete koje, srećom, nisam popila. Odnosno, prepisao mi je neke tablete da iskrvarim. Dan danas zahvaljujem Bogu što ih nisam popila jer bih tako ubila svoju bebu! - rekla je Andrea za hrvatske medije.

Volim ovo mjesto??

Објава коју дели Andrea. Harapin (@rea.tip.top) дана

Posle teške i naporne trudnoće, u maju 2009. godine pevačica je rodila zdravog dečaka.

- Presrećna sam što sam postala majka! Trudnoća je bila naporna, imala sam problema sa srcem, zbog čega sam bila u bolnici neko vreme, ali sad sam bolje. Drago mi je što sin liči na svog tatu! - izjavila je nakon porođaja.

(Espreso.co.rs / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.