PROZIVALI SU JE DA JE SAMO JEDNA U NIZU ŽENA IZ HAREMA, A SADA SE POJAVILA SLIKA: Jelena Bin Drai i 5 devojaka!
Foto: printscreen

ne zna se koja je lepša

PROZIVALI SU JE DA JE SAMO JEDNA U NIZU ŽENA IZ HAREMA, A SADA SE POJAVILA SLIKA: Jelena Bin Drai i 5 devojaka!

Jelena Bin Drai u ljubavi uživa sa suprugom šeikom Saidom bin Draijem i izgleda da joj na tome mnogi zavide, od čega i kreću ljubomorne opaske

Objavljeno:

Nekadašnja misica Jelena Bin Drai koja već godinama živi u Dubaiju, uživa u ljubavi sa suprugom šeikom Saidom bin Draijem. Budući da mnogi komentarišu njen život u negativnom smislu, lepa misica odlučila je da odgovori na prozivke.

Jelena bin Drai ovih dana susrela se sa prozivkama na račun njenog braka i života koji vodi daleko van granica Srbije. Ona je na neprijatnosti koje su joj uputili na Instagramu, odgovorila diplomatski i sa osmehom. Imidž obrazovane i smerne dame, koja dostojanstveno odgovara na negativne kritike, nijednom nije opovrgnula.

Na zlurade komentare poput „jadnica u haremu“, „ne mora da bude lepa, kad joj muž uvek ima novu i lepšu. Koji si redni broj?„, odgovorila je oštro…

Sada je prelepa Jelena pokazala da nema apsolutno nikakav problem da bude u društvu žena, što primitivni ljudi smatraju i zovu Haremom, ne dozvoljavajući joj da ima prijateljice i drugarice.

Jelenina slika izazvala je ogromnu pažnju, a njen duh, skromnost i ljubav koju nosi u sebi pokazuju da je ne dotiče.

Misica je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa još pet devojaka, što je primitivcima podgrejalo sumnje, a njoj ulepšalo sećanje na dane kada se družila sa prijateljicama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.