LUKA KUPUJE SOFIJI ŠTA GOD PRSTOM POKAŽE!? Za nedelju dana potrošio čitavo bogatstvo na nju, OVO je cifra!
Foto: Printscreen

ljubav cveta

LUKA KUPUJE SOFIJI ŠTA GOD PRSTOM POKAŽE!? Za nedelju dana potrošio čitavo bogatstvo na nju, OVO je cifra!

Manekenka je ranije ispričala da joj odmor prija, da se ne odvaja od malog Davida i da je Luka smiri svaki put kada se oseća loše

Objavljeno:

Fudbaler Real Madrida Luka Jović i manekenka Sofija Milošević, koja je u sedmom mesecu trudnoće, iznajmili su luksuznu jahtu kojom krstare Sredozemnim morem.

Luka nije žalio para da usreći verenicu koja će mu roditi sina, te je za ovo krstarenje navodno iskeširao pozamašnu sumu.

Summer 2020☀️

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана

- Luka je za samo sedam dana iznajmljivanja jahte iskeširao 35.000 evra. Gde god da se usidre, idu na ručkove i večere u najskuplje restorane. Sigurno će na to letovanje potrošiti bar 40.000 evra. Ipak, to je za Luku sića, pošto godišnje u Real Madridu zaradi 20 miliona evra - rekao je izvor za pomenuti list.

Sofija i Luka su sa sobom poveli i fudbalerovog sina, kog je dobio sa bivšom devojkom Anđelom Manitašević, a manekenka je ranije ispričala da joj odmor prija, da se ne odvaja od malog Davida i da je Luka smiri svaki put kada se oseća loše.

Vacation ?

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана

Zaljubljeni par je sa Instagram pratiocima podelio i nekoliko fotki sa jahte kao i video u kom se vidi kako razmenjuju nežnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.