OVO NIJE DOBRO! DAJANA PAUNOVIĆ MOLILA ZA POMOĆ, VODITELJKINE REČI ODZVANJAJU! Niko nije znao da je u problemu!
Foto: printscreen

sama sebe dovela do ove situacije

OVO NIJE DOBRO! DAJANA PAUNOVIĆ MOLILA ZA POMOĆ, VODITELJKINE REČI ODZVANJAJU! Niko nije znao da je u problemu!

Dajana Paunović je trenutno angažovana na više TV projekata, te je u poslednjem intervjuu otkrila šta su joj nova poslovna zaduženja donela, a šta odnela

Objavljeno: 23:06h

- Iz straha od neizvesnosti, trudim se da sve konce držim u svojim rukama, moram da imam sve pod kontrolom. Svaku situaciju volim da sagledam iz više uglova, vizuelizujem i proživim pre nego što uopšte do nje dođe - počela je priču za "Story" voditeljka.

Jutro na Pinku ?

Објава коју дели DAJANA (@dajana.paunovic) дана

- Sa jedne strane, drago mi je što posedujem taj nerv, a, sa druge strane, svesna sam koliki mi to pritisak stvara. Da bih umanjila tenziju, koju najčešće sama sebi stvaram, potražila sam pomoć stručnjaka.

- U razgovoru sa njim uspela sam da povratim mentalni balans, uskladim vreme posvećeno poslu i porodici, a spas sve češće pronalazim u meditaciji i osami - dodala je Dajana.

- Podrazumeva se da su mi sin i njegove obaveze podjednako važni i da ću dati sve od sebe da mu pružim samo najbolje. Međutim, srećno dete je ono čija je majka zadovoljna. Dušan uvek zna da sam tu za njega, ali isto tako je svestan da sam neko ko voli i sebi da ugodi, naravno, nikad na njegovu štetu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.