ANA KORAĆ ŠOKIRALA NACIJU! Dobila ulogu u filmu, a onda otkrila detalje TRUDNOĆE!
Foto: youtube.com/Zadruga Official

opaa

ANA KORAĆ ŠOKIRALA NACIJU! Dobila ulogu u filmu, a onda otkrila detalje TRUDNOĆE!

Kakvi su utisci nakon "Zadruge 3"

Objavljeno:

Bivša učesnica Zadruge, Ana Korać otkrila je da će se uskoro oprobati i kao glumica i to u jednom filmu u kome je dobila ulogu.

Atraktivna Ivanjičanka je, naime, između ostalog otkrila i da se nakon izlaska iz Zadruge oseća odlično, te da joj posao cveta i da dobija odlične ponude.

Kakvi su utisci nakon "Zadruge 3"

Utisci su ovakvi kako ja izgledam, fantastični - uz osmeh je odgovorila starleta i otkrila da joj je sada mnogo bolje kada je izašla, nego kada je izašla iz "Zadruge 2".

??

Објава коју дели ? Ana Korać? Official (@ana_korac) дана

Ana dodaje da ima puno posla (snima spotove, reklame...) i da su je mnoge "jake" ličnosti iz inostranstva kontaktirale, a ono što je sve iznenadilo je to što ćemo starletu gledati i na velikom platnu.

- Igraću u filmu koji se snima u Turskoj, u pitanju je komedija - akcija - otkrila je Koraćeva.

O estetskim korekcijama Ane korać se puno govori, kao i to da je potrošila nakon "Zadruge" dvadeset hiljada evra, a sada je starleta progovorila i o tome.

@salonlepote.lady ?

Објава коју дели ? Ana Korać? Official (@ana_korac) дана

- Potrošila sam mnogo više, ali ne sve na to. Otkako sam izašla iz "Zadruge" nisam uradila nijednu operaciju, niti planiram. Neću više da dajem pare na to.

Što se tiče njene i Davidove veze, ona otkriva da je prezadovoljna i da se vole, ali da o trudnoći ne razmišlja i da još nije spremna na to.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.