NIJE JOJ BILO DOSTA? Ana Korać ponovo ide pod NOŽ! Posetila plastičara pa se dogovorila da SVE OVO uradi!
Foto: Printscreen/TV Pink

au

NIJE JOJ BILO DOSTA? Ana Korać ponovo ide pod NOŽ! Posetila plastičara pa se dogovorila da SVE OVO uradi!

- Soraja je iznenadila Anu dok je bila u "Zadruzi", jer je sa trojke prešla na petice! Ana se oduševila kad ju je videla, rekla je da će i ona odmah otići pod nož

Objavljeno:

Ana Korać je odlučila da po veličini gru*i stigne najbolju drugaricu Soraju Vučelić. Zbog pandemije korone nije otišla u Tursku, kod omiljenog plastičara srpskih starleta Selkuka Jazana, već će se operisati u Beogradu

Ana Korać (26) je odmah posle "Zadruge" rešila da časti novim silikonima! Starleta je odlučila da ima velike gru*i kao njena drugarica Soraja Vučelić i već je zakazala operaciju u jednoj klinici u Zemunu. Kako saznajemo, Ana će za silikonske petice izdvojiti 3.000 evra!

- Ana ima velike gru*i, ali želi još veće! Rekla mi je da joj nisu dovoljne četvorke, već je izabrala silikone od 520 kubika - priča izvor blizak Koraćevoj i dodaje da je starleta oduvek želela ogromne gru*i kakve ima njena prijateljica Soraja:

foto: printscreen

- Soraja je iznenadila Anu dok je bila u "Zadruzi", jer je sa trojke prešla na petice! Ana se oduševila kad ju je videla, rekla je da će i ona odmah otići pod nož.

Ne gubi vreme

I nije časila časa, već je pre dva dana otišla u kliniku. Ovog puta zbog pandemije korone nije otišla u Tursku, kod omiljenog hirurga srpskih starleta Selkuka Jazana, već je rešila da se operiše u Beogradu.

- Ana se ovih dana operiše i uskoro će javno prošetati nove silikone - kaže izvor i dodaje da je Koraćeva zbog toga imala žestoku svađu sa verenikom Davidom Dragojevićem:

- David je poludeo kada mu je Ana rekla da je već zakazala operaciju! Vikao je na nju da nije normalna, da je niska i da će sa tolikim gru*ima izgledati kao karikatura, da će joj kičma pući...

Neumoljiva

Koraćeva je, međutim, bila neumoljiva.

- Ana nije htela da popusti. Rekla mu je da će sa svojim telom da radi šta hoće i da je ostavi ako mu se ne sviđa! Tek tada je David spustio loptu. Na kraju joj je ponudio da je čak i odveze na kliniku!

foto: youtube.com/Zadruga Official

Ovu priču potvrdila nam je Koraćeva.

- David se protivio da stavim petice, rekao mi je da sada izgledam kao barbika i da ću preterati sa silikonima. Ali nisam odustala od operacije. Čak ću postati zaštitno lice klinike u kojoj ću povećati gru*i - rekla nam je Ana, a na pitanje da li strahuje da će je kičma boleti od prevelikih gru*i, odgovorila je:

- Ne plašim se! Izabrala sam najnovije implante koji idu ispod mišića. Uostalom, nisu baš toliko velike! - piše Informer.rs

Sve Anine operacije

Ana Korać je do sada sve operacije radila u Turskoj, kod istanbulskog plastičara Selkuka Jazana. Starleta je kod njega prvo povećala usne i gru*i, a kada je došla drugi put, lista želja joj je bila veća. - Od mene je tražila bebi nos, da ima "mačkaste oči" i uklanjanje masnih naslaga iz predela obraza - otkrio je Anin doktor. Nakon što je promenila lični opis, Ana je javno poručila da je ponosna na novi izgled!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.