OVO JE KEBINA ĆERKA KOJU NIJE NI PRIZNAO NI UPOZNAO! Mora da joj plati 100.000 evra! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

FOTO DANA

OVO JE KEBINA ĆERKA KOJU NIJE NI PRIZNAO NI UPOZNAO! Mora da joj plati 100.000 evra! (FOTO)

Keba se zbog ove odluke žalio, a Ljiljana je jednom prilikom izjavila da pevač kada bi poželeo da upozna Inu ne bi dobio priliku za to

Objavljeno:

Popularni folk pevač Dragan Kojić Keba dugi niz godina u braku je sa suprugom Oljom u kojem je dobio sina Igora i ćerku Natašu. Međutim,ovaj pevač ima još jednu, vanbačnu ćerku Inu koju je dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koju nikada nije upoznao, niti priznao.

Ljiljana je godinama sudskim putem pokušavala da dokaže da je Keba otac njene ćerke, jer on Inu nikada nije hteo da prizna kao svoje dete. Sud je na kraju doneo presudu da je Keba Inin otac i da je dužan da isplati zaostale alimentacije u iznosu od 100.000 evra.

foto: Printscreen

Keba se zbog ove odluke žalio, a Ljiljana je jednom prilikom izjavila da pevač kada bi poželeo da upozna Inu ne bi dobio priliku za to.

“Moj heroj , neće očevo prezime, ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi ,zbacila ih sa svojih ledja i nastavlja dalje”, napisala je Ljiljana uz fotografiju ćerke pretprošle godine.

Ina danas ima dvadeset jednu godinu i kažu da dosta liči na majku Ljiljanu.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.