NAKON SKANDALA MIKIJU MEĆAVI PRETE OZBILJNE GODINE ZATVORA! Komšije besne na njega, poručili mu OVO!
Foto: Printscreen

šok

NAKON SKANDALA MIKIJU MEĆAVI PRETE OZBILJNE GODINE ZATVORA! Komšije besne na njega, poručili mu OVO!

Ekipa ove emisije zatim je porazgovarala i sa advokatom, koji tvrdi da Mećava može da završi iza rešetaka, i to na čak tri godine

Objavljeno:

Pevač Milan Obradović poznatiji kao Miki Mećava napustio je pre nekoliko dana kovid bolnicu "Arena" na spostvenu inicijativu. Miki je tvrdio da je dobio odobrenje da izađe iz bolnice, ali izgleda da to nije tako.

Ekipa emisije "Premijera - vikend specijal" istraživala je šta se dešava sa Mikijem, te su došli ispred njegove zgrade gde su zatekli njegovu komšinicu.

- Nisam ga videla duže vreme, čula sam šta se dešava i nije u redu da tako ugrožava i sebe i sve ljude oko sebe. On ovde živi, nema ga nedelju, nedelju i po dana - rekla je Mikijeva komšinicia.

foto: Nemanja Pančić

Ekipa ove emisije zatim je porazgovarala i sa advokatom, koji tvrdi da Mećava može da završi iza rešetaka, i to na čak tri godine.

- Moram da se ogradim, ne znam da li je tačno što je navedeno u medijima, ako je tačno, to je neodgovorno ponašanje i može se podvesti pod nepustupanju po merama za vreme epidemije. Za to delo je zaprećena zatvorska kazna do 3 godine. Pored toga, postoji i društvena odgovornost, naročito javnih ličnosti. Očigledno da mu nije određen pritvor, mogli su mu to odrediti, postoje i pritvorske bolnice. Verovatno nisu bili ispunjeni uslovi - rekao je advokat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.