SRPSKA PEVAČICA DOŽIVELA TRAUMU ZBOG DETETOVE OPERACIJE, POVUKLA SE SA SCENE: Evo šta je sa njom i ćerkom danas
Foto: printscreen

imala samo 9 meseci

SRPSKA PEVAČICA DOŽIVELA TRAUMU ZBOG DETETOVE OPERACIJE, POVUKLA SE SA SCENE: Evo šta je sa njom i ćerkom danas

Pevačicu Mariju Marić Marković poznatiju pod umetničkim imenom Mari Mari voleli su mnogi. Na vrhuncu slave i karijere je bila pre dve decenije, međutim, onda se naglo povukla.

Objavljeno:

Prestala je da se bavi isključivo pevanjem i posvetila se radu sa decom. Iako se ne pojavljuje u emisijama, niti nastupa, muzika je još uvek njena najveća ljubav.

foto: Printscreen

Ona je 2011. godine proživela težak period kada je njena starija ćerka Una, koja je tada imala devet meseci, morala na operaciju.

Naime, tokom porodične posete prijateljima tada devetomesečna beba Una pala je sa visokog kreveta i zadobila frakturu lobanje, zbog čega je morala da bude operisana.

- Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim - izjavila je Mari Mari svojevremeno.

Danas radi sa decom, organizuje festivale i komponuje muziku. Mi smo je sreli na jednom događaju posle mnogo vremena. O tome kako danas vaspitava svoje ćerke Unu i Lenu i plaši li se vremena, kaže:

- Danas je situacija takva kakva jeste. Ipak, teška vremena bila su i kroz istoriju. Ono što možemo je da kroz svoj primer uradimo i damo maksimum. Ne treba se bojati, niti previše štititi decu. To je posebna tema - kaže Mari Mari.

- Mislim da se neću vraćati na scenu. Možda i hoću nekada u nekom momentu. Sada imam svoj put i imam svu smisao koju nisam imala dok sam se bavila samo pevanjem. Ovo je mnogo bitnije. Ni estrada više nije kao što je nekada bila. Nikada nije bila onakva kakva sam ja želela da bude.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.