TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZVANIČNO POTVRDILA DA IMA DEČKA! U vezi je dva meseca sa NJIM! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ekskluzivno

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZVANIČNO POTVRDILA DA IMA DEČKA! U vezi je dva meseca sa NJIM! (FOTO)

Ona je objavila fotografiju sa košarkašem Ninom Čelebićem i time uzdrmala javnost

Objavljeno:

Već duže vreme se spekuliše da Teodora Džehverović ima dečka, a javnost je uzburkala samo jednom fotkom na svom Instagram profilu.

Ona je objavila fotografiju sa košarkašem Ninom Čelebićem i time uzdrmala javnost, a ekskluzivno za IDJTV je otkrila i šta je prava istina.

foto: Printscreen Instagram

- Da li da priznam ili ne, nasmejala se Teodora. Iskreno, danima unazad me svi živi zovu da me pitaju o čemu se radi. Ja sam se sklonila, jer smatram da treba da sačuvam što više mogu svoju ptivatnost. Međutim, oboje smo odlučili da nema potrebe da krijemo bilo šta. Tako je, u vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka. Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo. Zna da svira klavir, ali ono što je najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Naravno postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovo, a to je najbitnije. U njemu vidim prijatelja, a to je ono što sam rekla da sledeći partner pre svega treba da mi bude. Neko ko će razumeti moj posao, pritisak i ko će moći da se nosi sa svim tim stvarima, a to je definitivno Nino.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.