ODMAH REAGOVALA POLICIJA! Kada je videla da se pomirio sa ženom Maja napravila SKANDAL Janjušu! TEŽAK OBRAČUN!
Foto: Printscreen

haos

ODMAH REAGOVALA POLICIJA! Kada je videla da se pomirio sa ženom Maja napravila SKANDAL Janjušu! TEŽAK OBRAČUN!

Juče su mediji došli u posed snimka na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova ćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu

Objavljeno: 13:20h

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su u trećoj sezoni "Zadruge" priznali da imaju aferu, publika je pratila iz dana u dan. Njih dvoje su se konstantno svađali i mirili, a svi su čekali trenutak kada će Janjuš napustiti Zadrugu kako bismo videli reakciju njegove supruge Ene, sa kojom ima ćerku Krunu.

Janjuš je osvojio 11. mesto u superfinalu, a odmah po napuštanju Bele kuće preko brata je dobio poruku od žene da ne dolazi u njihov dom, te da ne želi da ga vidi i da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi porazgovarali o razvodu. Maja je sve vreme bila uz Janjuša, iako je njen otac Taki protiv te veze, ali ona ne odustaje. Juče je Pink.rs došao u posed snimka na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova ćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu.

foto: Printscreen/Youtube

Maju je ovo razbesnelo, pa je otkrila da je odmah pozvala Janjuševića kada je videla snimak, koji joj je, kako ona kaže, tvrdio da između Ene i njega nema ničega, te da oni samo održavaju dobar odnos zbog ćerke. Na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, Maja je rekla da se od završetka "Zadruge" videla sa Janjušem dva puta, te da jeon insistirao da se vide u tajnosti. Videli su se ujednom kafiću, a sam su sret bio i te kako buran! Kako navodi izvor, zbog njih je reagovala i policija!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.