LUNU ZAUSTAVILA POLICIJA! Đoganijeva je morala HITNO da se skloni sa ulica Beograda, a OVO je razlog! (VIDEO)
Foto: Printscreen

auu

LUNU ZAUSTAVILA POLICIJA! Đoganijeva je morala HITNO da se skloni sa ulica Beograda, a OVO je razlog! (VIDEO)

Đoganijeva je pokazala svoje dokumente

Objavljeno:

Luna Đogani je napustila "Zadrugu" 10 dana pre ostalih zadrugara. Đoganijeva je svoje slobodno vreme provodila sa porodicom, psom, ali i sa jednom nepoznatom devojkom sa kojom je išla u restoran brze hrane i u šoping, a sve ovo je usnimila ekipa emisije "Paparaco lov".

Ekipa ove emisije je uspela da usnimi i auspuh na Luninim starim kolima, koji je bio u stanju raspadanja. Međutim, Đoganijeva je pre superfinale pazarila novi BMW, sa kojim je išla da dočeka svog dečka.

Kada je Miljković napustio "Zadrugu" on je seo u svoj automobil koji ga je mesecima čekao na parkingu ispred luksuznog imanja u Šimanovcima, gde mu je čak i registracija istekla. Međutim, Marku to nije bio problem, te je vozio neregistovan automobil.

Kada su se sledećeg dana njih dvoje vozali, jedno za drugim, svako u svom automobilu, Luna bez prednjih tablica, a Miljković bez registracije, naišli su na problem. Policija je uočila ovaj saobraćajni propust, pratila ih, a onda i zaustavila.

Đoganijeva je pokazala svoje dokumente, a posle obavljenog telefonskog poziva policajac je odustao od namere da im piše kaznu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.