ČOLA SE POJAVIO U SPOTU NAŠE MLADE PEVAČICE I IZNENADIO SVE! Svi premotavaju ovaj kadar
Foto: printscreen

neočekivano od njega

ČOLA SE POJAVIO U SPOTU NAŠE MLADE PEVAČICE I IZNENADIO SVE! Svi premotavaju ovaj kadar

Nevena Božović otvorila je danas novu sezonu radijskog projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“ obradom velikog Čolinog hita iz 1977. godine "Produži dalje".

Objavljeno:

Pesma je premijerno emitovana na Radiju S, za nju je snimljen i spot u kome se u prvim kadrovima na video ekranima, pojavljuje Čolini snimci iz perioda kada je ovaj veliki hit i nastao.

Čola na snimcima đuska u svom prepoznatljivom fazonu, prateći ritam pesme, a kako odmiče spot imamo još nekoliko projektovanih Čolinih portreta u video art stilu.

Na prvo slušanje pesma ulazi u uši, a autor teksta Bora Đorđević kada je čuo Nevenino izvođenje izjavio je da ona to uradila najbolje do sada:

- Meni je drago da je baš Nevena otpevala tu pesmu. Slušao sam mnogo izvođačica, ali mi se se najviše dopalo kako to Nevena radi – rekao je Bora.

Zdrako Čolić otkrio je da on često bira baš ovu pesmu da sa njom otvori svoje koncerte:

- Ovu pesmu često odaberem da baš sa njom počnem svoj koncert jer daje neki optimizam i ima jasnu poruku – rekao je Zdravko, a na pitanje koliko je on puta u životu morao da kaže „Produži dalje“ Čola je bio više nego jasan:

- Svi tolerantni ljudi na neki način kažu "Produži dalje". Uvek je borba pozitivnog i negativnog i kada nam je najteže čovek bi trebalo da prespava noć i da kaže „Sutra kada dođe novi dan“, jer uvek nas čekaju neke lepe stvari kada idemo napred.

Pored Nevene Božović deo ovog projekta su i: Sara Jo, Edita, Zoi i Anđelina. Sledeća premijera zakazana je za 22.jul kada će Anđelina predstaviti još jednu obradu velikog hita. Do tada uživajte u Neveninom izvođenju pesme "Produži dalje".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.