OTAC ROMANINOG DEČKA SA KOJIM JE UHAPŠENA U VEZI SA PORODICOM RAŽNATOVIĆ: On je ARKANU napravio čuveni KRST
Foto: Printscreen

otkriće

OTAC ROMANINOG DEČKA SA KOJIM JE UHAPŠENA U VEZI SA PORODICOM RAŽNATOVIĆ: On je ARKANU napravio čuveni KRST

U poslednje vreme dosta se piše o njihovom odnosu...

Objavljeno:

Zdravko Mrkajić Buca, otac Filipa Mrkajića, Romaninog dečka sa kojim je uhapšena u Australiji zbog pljačkanja bankomata, u poslednje vreme se spominje u medijima zbog veze sa porodicom Ražnatović.

Naime, on je, prema želji pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, inače svog venčanog kuma, za njegovu porodicu napravio nekoliko unikatnih komada nakita, piše Kurir.

foto: Profimedia

Naime, prema pisanjima medija, Filipov otac bio je omiljeni Arkanov zlatar. Zsravko je, u to vreme, bio jedan od najimućnijih ljudi u Beogradu, a Arkan ga je tada angažovao da za njegovu izabranicu, pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, napravi vredan nakit.

Između ostalog, tu je verenički prsten kojim je i zaprosio pevačicu 1994. godine. Kako je jedan sagovornik rekao za Kurir, prsten je radila jedna poznata zlatara, dok je finalnu izradu i ugradnju briljanata od četiri karata napravio upravo Mrkajić.

foto: Printsreen

Osim toga, i čuveni zlatni krst, koji je Ražnatović nosio na venčanju sa Cecom, delo je Filipovog pokojnog oca. Unikatni nakit koji je specijalno za nju dizajniran, Ceca je nosila i u spotu za pesmu “Prođi sa mnom kroz crveno”, a kako navodi “Kurir”, Arkan je od Buce tražio da napravi lanac sa krstom, kako bi oboje imali isti simbol hrišćanstva. Kako dalje piše, krst napravljen za Cecu je pravo remek-delo! Sastavljen je od sedam delova i pravljen je skoro dve nedelje. Ima 100 grama zlata i briljanata. U to vreme kada je napravljen, bilo je gotovo nepojmljivo da neko može sebi da priušti nešto tako vredno. Prema navodima, i pevačica je bila prilično iznenađena kada je od supruga dobila tako skupocen poklon.

Pevačica čuva sav nakit koji je njen suprug imao, pa je tako i njihov sin Veljko na svom venčanju nosio isti krst kakav je nosio i njegov otac na svom venčanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.