ŠOK! Teodora Džehverović varala svoju najveću ljubav Anđela Rankovića sa poznatim sportistom!
Varala svoju najveću ljubav, Foto: Printscreen

SEDELA NA DVE STOLICE

ŠOK! Teodora Džehverović varala svoju najveću ljubav Anđela Rankovića sa poznatim sportistom!

Iako mu je bilo teško, Anđelo je prihvatio njenu odluku i krenuo dalje...

Objavljeno:

Teodora Džehverović raskinula je pre četiri meseca dvoipogodišnju vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, ali je tokom ljubavi sa njim uveliko sedela na dve stolice i tajno se viđala sa košarkašem Ninom Čelebićem, saznaje Alo.rs.

Pevačica i košarkaš navodno su se smuvali čak tri meseca pre nego što je ona zvanično završila vezu sa Rankovićem, ali je novog dečka sve doskora uspevala da sakrije.

Teodorina i Anđelova veza pucala je po svim šavovima i tokom prošle godine, ali su stvari između njih nekako funkcionisale sve do marta. Svađali su se i mirili, a Anđelu je najviše smetalo to što je Teodora insistirala da kriju svoju ljubav i da o svojoj vezi ne govore javno. Zbog toga su često ulazili u sukob, a tokom jedne velike svađe, Teodora je počela da se dopisuje sa Ninom - objašnjava izvor i otkriva da je Tea u početku izbegavala da sa košarkašem razgovara o Anđelu.

foto: Printscreen/Instagram

Da stvar bude gora, Teodora je Ninu na početku njihovog dopisivanja rekla da je s Anđelom raskinula pre godinu dana i da je njihov odnos isključivo prijateljski. Sa druge strane, izazivala je lažne svađe i raskide s Anđelom kako bi imala opravdanje da se viđa sa Ninom. To joj je išlo od ruke sve dok Čelebić preko druga nije saznao da nije bila iskrena prema njemu, posle čega joj je dao uslov da ostavi Anđela - kaže naš izvor i otkriva da je pevačica ubrzo to i uradila.

Teodora je ostavila Anđela sredinom marta uz obrazloženje da prema njemu više ne oseća istu ljubav. Tada je sa Ninom bila već tri meseca. Iako mu je bilo teško, Anđelo je prihvatio njenu odluku i krenuo dalje. Kako se ne bi saznalo šta je radila, sa Ninom se pojavljivala isključivo u velikom društvu, sve donedavno, kada je objavila fotografiju na kojoj se drže za ruke - tvrdi izvor blizak pevačici i dodaje:

Iako Teu i Nina drži zaljubljenost, niko ko ih poznaje ne veruje da će ta veza opstati. Nino je poznati gradski ženskaroš koji je sklon kratkim vezicama, a ona je vrlo posesivna. Već nekoliko puta su se žestoko posvađali jer se Nino dopisuje sa drugim devojkama i lajkuje fotografije starletama i pevačicama. S Anđelom nije imala taj problem, pa sve češće preispituje svoju odluku. Pravi se da je Ninovo ponašanje ne pogađa, ali to je daleko od istine - zaključuje izvor.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.