Bekuta je teška milfara, Bosanac m*da nema! JK najstrašnije isprozivala svoje kolege! (FOTO)
Foto: Nebojsa Mandic

zG highlights!

Bekuta je teška milfara, Bosanac m*da nema! JK najstrašnije isprozivala svoje kolege! (FOTO)

Pevačica zaratila sa svim članovima žirija, osim s Marijom Šerifović. Najviše su ispaštali učesnici jer su umesto njih sudije sve vreme bile u centru pažnje
Objavljeno:

Poslednju sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", čije je finale održano sinoć u Sarajevu, obeležili su brojni skandali - prepirke, svađe, psovke, čak i tuče članova žirija, koji je ove godine više bio u fokusu nego sami učesnici.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah! Po broju skandala izdvaja se Jelena Karleuša, koja se posvađala sa svim kolegama, osim sa Marijom Šerifović. Karleušu su "Zvezde Granda" ponovo vinule u zvezde, a koliko će se tu zadržati, pokazaće vreme.

Viki je "trabant" Otkad se Viki Miljković pridružila članovima žirija, Karleuša nije prestajala da negoduje i napada koleginicu.

- Divo, ti očigledno ne čuješ narodnu muziku, ne razumeš se u nju i mislim da ne bi trebalo tako da govoriš, bar zbog kolega koji pevaju narodnjake. Stojim iza toga da ne znaš da oceniš narodnjake - rekla je Viki Jeleni, koja je odmah počela da se svađa:

foto: Dragan Kadić

- Moram da kažem da sam mnogo veća zvezda od tebe i sledeći put put kada daš sebi za pravo da kažeš da neko ne zna nešto da oceni, moraš da znaš kome govoriš jer govoriš nekome ko je za tebe vrh u ovom poslu. Ne možeš da kažeš da se ne razumem u muziku jer sam ja zvezdetina za tebe. Ti očigledno ne znaš da sam ja najtiražnija pevačica. Tiraži mojih albuma su ogromni. Ja imam koncerte, a gde ti pevaš? Ja sam „ferari“, a ti si „trabant“!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.