SPEKTAKULARNO: Najuticajnije influenserke Sara Jo i Dunja Jovanić sa Instagrama prelaze i na K1 televiziju!
Sara Jo i Dunja, Foto: Promo

TRANSFER

SPEKTAKULARNO: Najuticajnije influenserke Sara Jo i Dunja Jovanić sa Instagrama prelaze i na K1 televiziju!

Otkrile su i neke detalje iz svojih profesionalnih života

Objavljeno: 11.07.2020. 09:46h

Influenserka Dunja Jovanić i pop pevačica Sara Jo pridružuju se timu K1 televizije na kojoj ćete ih od septembra gledati u emisiji "JOJO na točkovima".

"Idemo kroz Srbiju i upoznajemo mesta na koja nismo išle ranije. Izlazimo iz zone komfora i bavimo se aktivnostima koje su nove za nas. Nemamo scenario – Žika nam daje neke interesantne zadatke. Ono što tamo radimo je autentično i prirodno, a poenta je da budemo spontane i opuštene. Pokušaćemo da damo nešto novo publici. Ljudi će se oduševiti", raspoloženo su najavile serijal gostujući uživo u emisiji "Kec na jedanaest".

foto: Promo

Zajedno su i prokomentarisale prvu epizodu koja je snimljena u Zasavici. "Odlično smo se provele! Pravi seoski doživljaj, svuda je prostranstvo. Probale smo i magareće mleko koje je odlično. Iako smo ustvari mi u kadru, bilo nam je mnogo smešno. Sigurno će biti interesantno i gledaocima".

Inače najbolje drugarice, Sara i Dunja su dve uspešne devojke koje su veoma rano izgradile karijere, ali i pored toga ostale čvrsto nogama na zemlji. U svojim nastupima i odnosu prema publici su autentične i iskrene.

Otkrile su i neke detalje iz svojih profesionalnih života:

- Za mene je influenser ozbiljan biznismen koji mora da zna kako da vodi svoj posao, iako tako nisam radila na početku. Nije stvar u novcu, već u trenutku kad shvatiš da može nešto da se desi sa onim što radiš. Prekretnica kod babe i dede je bila kada sam ih ubedila da baveći se ovim poslom plaćam i porez".

Sara Jo je priznala da joj karijera, iako je prošlo osam godina od "Prvog glasa Srbije" kojim se proslavila, tek sada dolazi na svoje.

foto: Promo

- U mojoj kući se svašta slušalo. Živela sam u Italiji, ali uvek sam bila okrenuta ka hip-hopu, rege muzici. Ranije sam mislila sam da ću se baviti plesom, a onda sam se sa fakulteta prešaltala na šou biznis. Što se tiče moje muzike, neka osnova je uvek pop, ali volim da se u refrenima desi nešto drugačije".

Angažmanom Sare i Dunje K1 televizija proširuje svoj tim najuticajnijim ličnostima sa zabavno-muzičke scene kako bi svojim gledaocima ponudila najkvalititniji program u regionu.

(Espreso.rs)

 

 

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media