SEVERINA NIJE VRATILA MILANU DETE! Sledi prijava, lagala gde se nalazi, ovo se neće dobro završiti!
Sa sinom i društvom je putovala po otocima, Foto: printscreen

JOŠ JEDNA PRIJAVA

SEVERINA NIJE VRATILA MILANU DETE! Sledi prijava, lagala gde se nalazi, ovo se neće dobro završiti!

Severina je, po pisanju "24 sata.hr", saradnicima objašnjavala kako nije predala dete prema dogovoru jer se boji zaraze korona virusom

Objavljeno: 10.07.2020. 21:27h
  • 2

Pevačica Severina Kojić nedavno je dobila još jednu kaznenu prijavu, saznaje "24sata" od splitsko-dalmatinske policije i to zato jer nije predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću. Dok se cela priča oko njihovog slučaja zahuktava, Severina je javno pričala kako se sa naslednikom provodi na odmoru, što je po svemu sudeći bio razlog zašto nije predala sina na vreme kako je sud naložio.

Naime, Severina je u intervjuu,koji je dala za Radio Dalmaciju, otkrila kako i gde provodi odmor. Sa sinom i društvom je kako kaže putovala po otocima, bili su i na Kornatima, uživali i kupali se.

Sin je proplivao s tri godine, sad već roni - pričala je pevačica, ali nije spomenula da je Aleksandar, po navodima "24 sata.hr", prema važećoj privremenoj sudskoj meri i dogovoru roditelja trebao da provede i deo školskih praznika sa ocem, biznismenom Milanom Popovićem.

Severina je, po pisanju "24 sata.hr", saradnicima objašnjavala kako nije predala dete prema dogovoru jer se boji zaraze korona virusom.

Podsetimo, sud je doneo presudu prema kojoj će dečak živeti sa ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite deteta, ali ona se na presudu žalila. Spisak se još uvek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

Bonus video:

( Espreso.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media