BAKA PRASE BANKROTIRAO!? OSTAO BEZ CIFRE SA DOSTA NULA! Sponzori raskidaju ugovore nakon SKANDALA sa maloletnicom!
Foto: Printscreen

ŠOK

BAKA PRASE BANKROTIRAO!? OSTAO BEZ CIFRE SA DOSTA NULA! Sponzori raskidaju ugovore nakon SKANDALA sa maloletnicom!

Baka je najavio tužbu protiv devojke koja je njegovu prepisku s maloletnicama objavila na društvenim mrežama

Objavljeno:

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zbog optužbi da je spopadao maloletnicu za seksualni odnos i bludne radnje ostao je bez sponzorskih ugovora, od kojih je mesečno u proseku zarađivao čak 40.000 evra.

Jutjuber je sam priznao da su saradnju s njim raskinule tri velike kompanije od kojih je dobijao veliki novac da reklamira njihove proizvode, u pitanju su mobilni telefoni, laptopovi, računari i sokovi. Sve to desilo se ovih dana, u skandalu koji je nastao kada su u javnost procurile prepiske Baka Praseta s nekoliko maloletnih devojčica, od kojih je jedna imala seks s njim u njegovom stanu. Kompanije koje su sarađivale s jutjuberom žele da se ograde od ove afere, te su svi u nekoliko dana raskinuli ugovore.

foto: Printscreen

Baka je najavio tužbu protiv devojke koja je njegovu prepisku s maloletnicama objavila na društvenim mrežama.

- Podneću privatnu tužbu zato što mi je ova devojka nanela materijalnu i nematerijalnu štetu. Materijalna je ta što mi sad sponzori masovno otkazuju saradnju, a nematerijalna što mi je povredila ugled i što sad preživljavam stres - rekao je između ostalog Baka Prase, objašnjavajući svojim pratiocima kako će on sve dokazati na sudu. Najavio je i krivični postupak.

Ilić je, inače, i sam pre dva dana priznao kako je pozvao tinejdžerku da dođe u njegov stan da imaju seks, pravdajući se da nije znao koliko ona zapravo ima godina. Navodno, ona mu je pre dolaska rekla da je 2002. godište, a njena drugarica 2003, ali se kasnije ispostavilo da su mlađe za po dve godine.

- Kupamo se, blejimo, ja sam ubeđen da je ona 2002. godište. Ja je odvedem gore, imamo seks, završim, i to je to. Ova druga je bila u bazenu. One su me smarale da se slikamo, ja nisam želeo. Blejali smo privatno, želeo sam malo privatnosti. Ne želim da govorim sa kime spavam - izjavio je Bogdan. On je takođe u poslednjem obraćanju rekao da su devojke koje su s njim te večeri bile u stanu "na keca želele da spavaju s njim jer je popularan". Branio se time da je "muško" i da je, kako je rekao, "logično da će spavati s devojkom ukoliko ona to želi".

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.