SKINULA SE ŠEHEREZADA ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA! Kipi na sve strane, a Turci besni zbog golotinje! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTL televizija

haos

SKINULA SE ŠEHEREZADA ČETIRI MESECA NAKON POROĐAJA! Kipi na sve strane, a Turci besni zbog golotinje! (FOTO)

Dok jedni oštro osuđuju lepu glumicu i smatraju da je kao javna ličnost morala brže da se vrati u formu, drugima je sve to nerealno

Objavljeno:

Popularna Beruzgar Korel sve je osvojila ulogom Šeherezade u seriji „1001 noć“, a to se dešavalo i gde god bi se ona pojavila u javnosti. Visoka, zgodna, prelepih crta lica, popularna turska glumica i kada je menjala frizuru, uvek je nailazila samo na pohvale fanova. Ali, izgleda da je turska javnost ovog puta i te kako oštra. Naime, iako se prije samo četiri meseca porodila i na svet donela drugo dete, osude na račun lepe Šeherezade iznenadile su mnoge.

ama böyle pişti olmaz olsun ?

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана

Srećna i zadovoljna svojim životom, Berguzar je odlučila da sa porodicom provede nekoliko dana na moru, a njene fotografije u kupaćem obišle su svet za kratko vreme. Turski mediji su ovoga puta oštri prema njoj pa su neki od napisa „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomernom težinom“. Iako se na njenom telu zaista vidi koji kilogram viška koji je nastao tokom trudnoće, čini nam se da su kritike preoštre. Komentari i osude nisu se odnosili samo na njenu kilažu već su se osvrnuli i na njen celulit.

Dok jedni oštro osuđuju lepu glumicu i smatraju da je kao javna ličnost morala brže da se vrati u formu, drugima je sve to nerealno.

‒ U prirodi žene je da rađa i da se njeno telo mjenja tokom čitavog tog stanja ‒ samo je jedan od komentara fanova koji su stali u njenu odbranu.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.