SANI SE UŽIVO UKLJUČIO IZ BOLNICE! Ima koronu i više ne liči na sebe, evo šta je rekao! HOROR
Foto: Printscreen

virus

SANI SE UŽIVO UKLJUČIO IZ BOLNICE! Ima koronu i više ne liči na sebe, evo šta je rekao! HOROR

Moram da priznam da Natalija, ja i naš sin smo se pridržavali svega što je država rekla, nismo se družili sa ljudima, ali dešava se

Objavljeno:

Frontmen grupe Trik Fx, Sani Ibraimov, zaražen je koronavirusom i trenutno se nalazi u KBC Zvezdara. Sani je danas putem video poziva dao izjavu za emisiju Premijera – Vikend specijal, gde je rekao kako se trenutno oseća i opisao čitav sled događaja:

“Sada je dobro, bilo je lošije pre par dana kada sam došao u KBC Zvezdara. Zahvalio sam se osoblju koji su me primili u KBC Bežanijska kosa, oni su videli da nešto nije u redu sa plućima i poslali me ovde. Hteo bih da kažem svima da nije šala, ja sam se malo šalio, vozio motor, nisam pazio. Moram da priznam da Natalija, ja i naš sin smo se pridržavali svega što je država rekla, nismo se družili sa ljudima, ali dešava se. Ne znam gde sam se zarazio, nisam se ni sa kim viđao, nastupe smo sveli na minimum. Bitno je da se to desilo tako iznenada, kao oluja, nismo znali šta nas je udarilo”, rekao je Sani, pa nastavio:

“Sve ono što su do sada pričali o medicinskim radnicima, to su nebuloze, oni nam ugađaju ovde, u onim skafanderima rade. Meni je bilo teško, ali sam imao lakše simptome, bio sam u srednjoj kategoriji, a pre par minuta su me prebacili u lakšu kategoriju. Tamo u sobi gde sam bio ima srednje loših i baš loših pacijenata, neki nemaju snage ni da pričaju, dišu na respiratorima. Ja sam bio loše, nisam mogao da komuniciram, morao sam da spavam… Ovde kod mene ima dosta mladih, za Mikija Mećavu znam da je na Infektivnoj, on je bio jako loše, danas je malo bolje. A Natalija je dobro i zahvaljujući njoj sam išao na pregled, da nje nije bilo, možda bih se i dalje nosio mišlju da će sve samo proći", rekao je denser.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.