HALID MUSLIMOVIĆ PRETUKAO LJUBAVNICU! Odmah morao na sud, a onda....PREOKRET!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

HALID MUSLIMOVIĆ PRETUKAO LJUBAVNICU! Odmah morao na sud, a onda....PREOKRET!

Halid Muslimović je došao na ročište i odmah na početku njegov advokat navodnoje tražio da se pozove novi veštak

Objavljeno:

Folkeru Halidu Muslimoviću nastavljeno je suđenje zbog optužbe da je u julu 2018. navodno pretukao bivšu ljubavnicu Sonju Bašić. Održano je u banjalučkom Osnovnom sudu, a trajalo je svega 7 minuta, pišu domaći mediji.

Halid Muslimović je došao na ročište i odmah na početku njegov advokat navodnoje tražio da se pozove novi veštak, dr Đorđe Alintijević iz Beograda, s' obzirom na to da je prethodni stručnjak Željko Karan navodno odbio Muslimovićev poziv da učestvuje u procesu.

Sjeda kosa počela je...?? #halidmuslimovic

Објава коју дели Halid Muslimovic (@halidmuslimovic) дана

Međutim, tom predlogu usprotivila se tužiteljka Sanja Tadić Stojisavljević, smatrajući da je to navodno odugovlačenje postupka, ali je sudija Zoran Milojica usvojio predlog Halidove odbrane i dao im rok od 30 dana da novi veštak pošalje svoje stručno mišljenje. Suđenje je navodno trajalo samo sedam minuta.

Sonja Bašić nije mogla da dođe iz Australije zbog korona virusa, ali je rekla da je ništa neće sprečiti da prisustvuje sledećem ročištu.

- Nemam sumnju u to da će pravda da pobedi u ovom slučaju. Sigurna sam da hoće! Halid može da odugovlači sa suđenjem koliko hoće, ali kad tad će biti osuđen. Ono što imam da poručim jeste da ću doći na sledeće ročište. Kad god da bude zakazano, Sonja Bašić dolazi i neće me sprečiti nikakva korona u tome - rekla je Sonja.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.