ULEPŠAVANJE JOJ UTICALO NA SEKSULANI ŽIVOT! Kad je ubrizgala botoks i ispeglala bore postala privlačna u 67. godini
Foto: Printscreen/youtube/tvpink

u pitanju je srpska folk zvezda

ULEPŠAVANJE JOJ UTICALO NA SEKSULANI ŽIVOT! Kad je ubrizgala botoks i ispeglala bore postala privlačna u 67. godini

Pevačica Nada Topčagić napunila je 67 godina, a kako bi „sakrila“ bore, podvrgla se estetskim intervencijama. Malo botoksa, malo hijalurona i Nadica kao nova! Takoreći, druga žena!

Objavljeno:

Folkerka otkriva da joj je odlazak kod estetskog hirurga promenio život iz korena, a ulepšavanje je uticalo i na njen se**ualni život. Kako kaže, privlačnija je mužu Zlatku, iako je on bio protivnik intervencija.

foto: Damir Dervišagić

"Ma, šta da vam kažem? Sad je sve puno lepše! Sa Zlatkom nikada nisam bila bliža ni intimnija. Iako on kaže da se godine ne mogu sakriti i da bore ne treba brisati, na našem primeru i odnosu razlika se i te kako vidi", rekla je Nada.

"Zlatko je protivnik svih estetskih zahvata, operacija, podmlađivanja... Rekao mi je da mi to nije bilo potrebno i da sam ja njemu bila lepa i pre nego što sam se zategla, ali znam da to nije tačno. Sad je zaljubljeniji nego ikad i s**s nam je bolji", rekla je ona kroz osmeh, a u trenutku dok je razgovarala s nama, pevačica se pripremala za izlazak u rođendanski provod.

foto: Damir Dervišagić

"Zlatko me vodi na ručak, bićemo samo nas dvoje. Ništa mi drugo ne treba, nikakvi pokloni, bakrači... Rekao je da će da mi popravi automobil koji je u kvaru", priznala nam je pevačica.

Njen suprug Zlatko Đorđević, sa kojim je Topčagićeva u srećnom braku skoro četiri decenije, kaže da on svoju ženu svakoga dana iznenađuje i da rođendan nije izuzetak.

"Mi smo u braku od ’83. godine, znači 37 punih i dugih godina! Svakoga dana ja njoj nešto kupujem i priređujem joj iznenađenja, tako da rođendane, godišnjice i neke druge datume posebno ne obeležavamo", rekao je Zlatko.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.