BRENINA SNAJKA DOLAZI SA SELA, ŽIVELA U KUĆI OD CIGLI I BRALA MALINE ZA DŽEPARAC! Oduševiće vas njeno poštenje
Foto: printscreen

viktor izabrao najbolju

BRENINA SNAJKA DOLAZI SA SELA, ŽIVELA U KUĆI OD CIGLI I BRALA MALINE ZA DŽEPARAC! Oduševiće vas njeno poštenje

Porodici Živojinović nije važno odakle snajke dolaze i potiču

Objavljeno: 03.07.2020. 11:43h
  • 2

Snajka Lepe Brene Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Devojka Viktora Živojinovića ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, i njih dvoje su u vezi skoro godinu dana.

foto: Luka Stojanović

S obzirom na to da je njihov odnos stabilan i da Sandra od pojave korone u Srbiji živi u Breninoj vili na Bežanijskoj kosi, odlučili smo da posetimo Budilovinu i da se malo više raspitamo o njoj.

Porodica Miljaković živi u blizini centra sela, njihova porodična kuća je poprilično velika, zidana od cigle i s prostranim dvorištem. Roditelje nismo zatekli kod kuće, ali su nam komšije ispričale ponešto o njima.

foto: printscreen, Kurir

"Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje", kaže ponosni tata i dodaje da, iako njegova mezimica boravi u Breninoj kući, tamo se nije zvanično preselila.

"I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala", kaže Zvezdan.

S obzirom na to da je najmlađe dete, pitali smo Miljakovića da li su on i supruga razmazili Sandru.

"Mi smo se trudili da je lepo vaspitamo, malo smo je razmazili jer je najmlađa. Ja sam priželjkivao da treće dete bude ćerka i ispunila mi se želja. Ona je ista ja, liči na mene i ponosan sam na nju", završava Zvezdan.

foto: printscrreen

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media