ISKOČILA MI JE ŽLEZDA IZNAD KLJUČNE KOSTI, A RAK SE VRATIO I PO TREĆI PUT! Pevačica stigla kod lekara SUVIŠE KASNO
Foto: Printscreen Prva tv

horor

ISKOČILA MI JE ŽLEZDA IZNAD KLJUČNE KOSTI, A RAK SE VRATIO I PO TREĆI PUT! Pevačica stigla kod lekara SUVIŠE KASNO

Poznata pevačica Mira Škorić pre nekoliko godina susrela se sa najvećim problemom u svom životu. Popularna estradna umetnica suočila se sa teškom bolešću i to nekoliko puta

Objavljeno:

Samu sebe krivi za to jer, kako kaže, nije išla redovno na kontrole.

- Kod lekara sam došla tada prilično kasno. I danas, kada se toga setim, nije mi dobro. O tome nisam govorila, ali sam odlučila da pričam da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi- iskrena je bila Mira za magazin "Glossy".

foto: Printscreen / Prva

- Osećala sam premor i imala podmuklu temperaturu. Na to je trebalo da reagujem ranije, ali sam kasno obratila pažnju. Radila sam sa povišenom temperaturom 37,2. Pevala sam satima i bila sve slabija. Imunitet mi je pao i iskočila mi je limfna žlezda iznad ključne kosti - ispričala je poznata pevačica.

Prva operacija je trajala šest sati jer je karcinom metastazirao, a ukupno je četiri puta je bila na operacijama.

- Ta intervencija je prošla, ali su useledile kontrole. Biopsija je pokazala da rezultati nisu dobri. Od muke sam počela samoj sebi da se smejem. Odlučila sam da lečenje sakrijem od porodice, a njima sam govorila da sam na turneji. Jedino je moja sestra Biljana znala za sve, a pokojna majka je sumnjala da nešto nije u redu- dodaje Mira.

Od kolega priznaje da su joj veliku pomoć pružili Ana Bekuta, Saša Popović, Lepa Brena, Dragana Mirković i Snežana Đurišić i da će oni biti prijatelji za njen ceo život.

Mira apeluje na sve da redovno idu kod doktora i da spreče moguću opaku bolest i da ne treba ništa da kriju od bliskih ljudi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.