NEKE OD NAMA OMILJENIH GRUPA SU SE RASPALE, OVO SE KRIJE IZA KRAHA: "Grupa je služila kao paravan za prostituciju"
Foto: printscreen

šok

NEKE OD NAMA OMILJENIH GRUPA SU SE RASPALE, OVO SE KRIJE IZA KRAHA: "Grupa je služila kao paravan za prostituciju"

U hitovima mnogobrojnih bendova koji su se raspali, uživamo i danas, a šta se krije iza prekida saradnje mnogi ne znaju. Obično su njihove raspade pratili i mnogobrojni skandali, a ovo su samo neki od njih

Objavljeno:

Models - Ženska grupa koja je doživela veliki uspeh devedesetih godina. Devojke su se razišle posle par godina, nakon što se Sandra Meljničenko udala za ruskog milijardera.

foto: Printskrin/YoutubeThe Models by Vrbic Milan

Elitni Odredi - Raspad ove grupe mnogi su teško podneli. Za sve su mnogi krivili Nikoliju, a Relja i Vlada istakli su da ona nije kriva za raspad ovog dvojca. Njih dvojica više nisu najbolji prijatelji, ali se s vremena na vreme druže bez Nikolije.

foto: Printscreen/ Instagram/ stefi

Grupa Luna - Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima devedesetih i dvehiljaditih bila je Maja Marković, a tada je odlučila da napusti ovu grupu. Nakon toga zabranjeno joj je bilo da peva pesme koje je snimila.

foto: Printscreen

Moby Dick - Tokom 90-ih godina jedna od najpopularnijih grupa bila je Moby Dick, a oni su za to vreme promenili dve pevačice. Posle napuštanja grupe Ana Stanić i Aleksandra Perović su započele solo karijere, a frontmen Srđan se zamerio s njih dve. Srđan je jednom prilikom rekao i kako je sa obe imao više od poslovnog odnosa.

foto: Printscreen

Pusiket Dols - U trenutku najveće popularnosti frontmenka benda Nikol je poželela solo karijeru. Iako je prošlo deset godina kako su se razišle, Nikol, ali ni ostale devojke nisu ostvarile uspeh kao solo izvođači. Nedavno je jedna od članica otkrila i kako je njihova grupa služila samo kao paravan za prostituciju.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.