UHVATILI JE PIJANU, A ONA NAPALA POLICIJU! Pored Romane u ćeliji završila i ova pevačica, ali ni ona nije jedina
Foto: Damir Dervišagić

haos

UHVATILI JE PIJANU, A ONA NAPALA POLICIJU! Pored Romane u ćeliji završila i ova pevačica, ali ni ona nije jedina

Javnost danima ne prestaje da bruji o slučaju pevačice Romane Panić, koja je u Australiji uhapšena zbog krađe novca sa bankomata i osuđena na 12 meseci zatvora, međutim ona nije jedina javna ličnost koja je na ovaj način šokirala

Objavljeno:

Mnoge druge poznate ličnosti svojevremeno su imale problema sa zakonom, a među njima je i Džej Ramadanovski. Kako piše "Kurir", pevač se zbog prekomerne količine alkohola u krvi i vožnje u pijanom stanju našao iza rešetaka i to u Švedskoj.

- Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na skandinavske uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, džakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živeti - rekao je folker jednom prilikom.

foto: Dragan Kadić

I frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević je bio sedam dana u istražnom zatvoru kao srednjoškolac jer je s društvom upadao u bogataške stanove i od tako stečenog novca kupovao instrumente.

Tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv pevačice Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi napravila haos bežeći od patrole.

Pevačica je, kako se navodi, nakon suđenja morala da plati popriličnu sumu odštete, ali je zatvor izbegla. Provela je samo jednu noć u ćeliji na trežnjenju.

Ana Nikolić je, kako dalje piše pomenuti list, pre osam godina provela noć u policijskoj stanici u Rakovici, gde je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pevačici je izmereno 2,03 promila alkohola u krvi, nakon čega je s bratom zadržana na trežnjenju.

foto: printscreen

Početkom aprila ove godine, u kafeu jednog hotela u Beogradu, uhapšeni su Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš, fudbaler Aleksandar Prijović, Mitar Mirić, kao i još dvadesetak osoba jer nisu poštovali zabranu okupljanja u zatvorenom prostoru zbog pandemije korona virusa. Svi oni osuđeni su na po tri meseca kućnog zatvora.

Nekadašnja rijaliti zvezda Boki 13 uhapšen je prošle godine pod optužbom da je sa još nekoliko lica reketirao biznismene u Skoplju za milionske iznose.

Pre nedelju dana Boki 13 zbog tog krivičnog dela osuđen je na devet godina zatvora.

Starleta Tijana Ajfon nedavno je izašla iz pritvora u Bijeljini, gde je provela gotovo mesec dana nakon hapšenja zbog prostitucije.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.