NADA MACURA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI PA OTKRILA SVE O PROSTITUCIJI! Pomenula i Tijanu Ajfon, ovo pročitajte dva puta
Foto: Marina Lopičić

sve karte na sto

NADA MACURA VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI PA OTKRILA SVE O PROSTITUCIJI! Pomenula i Tijanu Ajfon, ovo pročitajte dva puta

"Otkrud ja ovede!". Nema veze, ja sam izabrala nauku, te žene su izabrale nešto drugo

Objavljeno:

Na jednoj svečanosti su prisustvovale mnoge poznate ličnosti sa domaće javne scene, a među njima je bila i doktorka Nada Macura koja je za medije progovorila o prostituciji.

foto: Printscreen

- Sve segmente u životu treba upoznati, to je deo psihijatrije, psihologije, ja ne zameram ništa tim ljudima. Možda samo ljudi ne koriste više te nazive, ali zanimanje je isto i nije novo. Naslov knjige me je asocirao na književnicu, a kada sam došla, zapitala sam se: "Otkrud ja ovede!". Nema veze, ja sam izabrala nauku, te žene su izabrale nešto drugo - kaže doktorka i dodaje da nikoga ne osuđuje.

- Ovako zarađuje na svoj način, a njihov put je težak. Za ove devojke je možda sve ovo izazov ili iskušenje. Lepe su zgodne, a kada jednom uđu u to, posle sve ide brzo - rekla je doktorka.

Šta je doktorka rekla o Tijani Maksimović, poznatoj kao Tijana Ajfon, koja je nedavno optužena da se bavi prostitucijom?

foto: printscreen

-U tu aferu ne bih ulazila, da li je kriva ili nije, lepe devojke polako idu u to uvlačenje, ja ne pripadam tom svetu- zaključila je Macura

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.