VODITELJKA DNK EMISIJE PROGOVORILA O PROSTITUCIJI I ŠTA SE DEŠAVALO NA SNIMANJIMA! Zgadiće vam se život
Foto: prinntscreen

retko ko bi progovorio o ovome

VODITELJKA DNK EMISIJE PROGOVORILA O PROSTITUCIJI I ŠTA SE DEŠAVALO NA SNIMANJIMA! Zgadiće vam se život

Atraktivna i prodorna brineta Natalija Simović pojavila se na promociji knjige Jasmine Ane "Elitna prostitutka"

Objavljeno:

Voditeljka emisije "DNK" godinama se susreće sa raznim profilima ljudi u tokom snimanja emisija, od uspešnih, stabilnih, do labilnih ali onih koji su se bavili prostitucijom.

foto: Printscreen

Natalija nije ostala imuna na temu koja godinama potresa Srbiju, pa je javno iznela svoje mišljenje o elitnoj prostituciji.

- Mislim da je za sada u javnosti dosta razotkrivenih nekih slučajeva, a još uvek pod maglom, pod velom tajne. Smatram da treba javno i glasno da govorimo o tome, i da ne trebamo to da skrivamo i da te žene uzdižemo na pijedastal i nazivamo ih javnim ličnostima. Time što to radimo dajemo pogrešan uticaj na mlađe generacije koje se ugledaju na sav taj raskoš koji nije realan - govori voditeljka i dodaje:

- Učesnik moje emisije se prijavio da utvrdi da li je dete koje ima sa 30. godina mlađom devojkom od sebe njegovo. Oni su priznali da su to tada uradili za novac, na preporuku njegovog prijatelja. Ona je radila u "crvenoj kući" nu tom selu odakle su. Šokantna stvar jeste da ona priča o svemu tome bez trunke griže savesti, i kada bi vratila vreme kaže da bi uradila sve isto. Po strani što se bavila čime se bavila, ali već je problem što nema taj osećaj sa kim ide u krevet, u ovom slučaju sa čovekom koji može deda da joj bude - rekla je Nataša za Alo.rs.

Atraktivna brineta govorila je o spontanim situacijama koje se dešavaju tokom snimanja emisija, i na koji način reaguje kada joj neko saopšti da je ili kriminalac, ili prostitutka, ili nasilnik.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.