NASLEDNICA DRAGANE MIRKOVIĆ JE PRAVA LUTKA, A EVO ŠTA JE PEVAČICA URADILA ZA NJU! Blago njenoj ćerki
Foto: printscreen

opala

NASLEDNICA DRAGANE MIRKOVIĆ JE PRAVA LUTKA, A EVO ŠTA JE PEVAČICA URADILA ZA NJU! Blago njenoj ćerki

Dragana Mirković i Toni Bijelić prošle nedelje proslavili su punoletstvo ćerki Manueli na krovu jednog luksuznog hotela u Beču.

Objavljeno:

Tom prilikom, okupili su oko 100 zvanica, a na meniju se nije znalo čega nije bilo - najraznovrsnija topla i hladna predjela, vrsta mesa, ribe i dezerta, a pored internacionalnih specijaliteta, bila su zastupljena i ona iz Srbije i Bosne.

foto: Sonja Spasić

Ponosni roditelji sve su organizovali osluškujući želje i potrebe slavljenice, a jedino u šta njihova mezimica nije bila upućena jeste njen rođendanksi poklon - skupoceni četvorotočkaš, prenose domaći mediji pisanje Sveta. Ključeve su joj predali posle sečenja torte i vatrometa, a u njega bila je ugrađena najmodernija oprema. Inače, ovaj automobil važi za jedan od najsigurnijih na svetu, što je Dragani i Toniju veoma bitno.

foto: printscreen

Manuela je, navode domaći mediji, pre rođendana rekla roditeljima da ne želi veliku proslavu, kakvu je u maju prošle godine imao njen brat Marko. Iz tog razloga odustalo se od svečanosti u dvorcu, iako je poznati par želeo za ćerku gala slavlje. Odustali su od megalomanske gozbe, ali je i organizacija u elitnom hotelu sa menijem i programom izgledala tako da može da parira svakoj proslavi u svetu. Kada se uzme u obzir da je i Marko dobio isti poklon kao i Manuela, jasno je da popularna pevačica i biznismen ne razdvajaju svoju decu ni po čemu.

foto: printscreen

Pravilo od kog se nije odustalo još od prošlog rođendana jeste da zvanice ne objavljuju fotografije sa proslave na društvenim mrežama, što je većina i ispoštovala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.