ŽELJKO ŠAŠIĆ PROGOVORIO O SONJI I PROBLEMIMA KOJE IMAJU SA ĆERKOM: Niko nije znao ovu stranu Sofije Šašić
Foto: Printscreen/ Instagram/ Sofija Šašić

u medijima deluju drugačije

ŽELJKO ŠAŠIĆ PROGOVORIO O SONJI I PROBLEMIMA KOJE IMAJU SA ĆERKOM: Niko nije znao ovu stranu Sofije Šašić

Folker Željko Šašić raskinuo je sa 17 godina mlađom Katarinom Lazić, ali kaže da mu je, i pored te promene, trenutno emotivno dobro.

Objavljeno:

- Šalio sam se ranije za svadbu. Nema ništa od toga. Sad sam slobodan - kazao je Šašić za "Kurir" o raskidu veze sa Katarinom.

- Trenutno mi je dobro ovako. Nisam ni pre voleo da pričam o tome, nisam se nešto ni slikao u vreme kad sam bio oženjen - dodao je on, pa otkrio da li se čuje sa Sonjom, bivšom suprugom.

foto: Printscreen/Facebook/Katarina Lazic

- Mislim da nemamo razloga da komuniciramo. Ako smo ranije imali razloga da to radimo zbog zajedničkog deteta, sad je Sofija dovoljno odrasla - rekao je za pomenut medij, pa se osvrnuo na ćerkinu vezu sa Nemanjom Radonjićem, poznatim fudbalerom.

- Suviše su mladi da bih o tome tako razmišljao. Sofija, ako hoće da priča - priča. Trenutno nešto neće ništa da priča i ima neku svoju strategiju i životnu i medijsku, na koju ja mogu da utičem koliko mislim da treba. Možda ona misli da ne treba zato što ima 20 godina i misli da je velika. Moja otežavajuća okolnost jeste to što ja ne živim s njom i što nije mogla da uspostavi moj sistem vrednosti. Ali nisam ja jedini koji se razveo - jasan je bio Željko.

foto: Printscreen/ Instagram/ Sofija Šašić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.