TIJANA AJFON VIŠE NIJE MOGLA DA KRIJE, ISPRIČALA ISTINU! A u rukama drži natpis "ELITNA PROSTITUTKA"!
Foto: Printcsreen

sve na videlo

TIJANA AJFON VIŠE NIJE MOGLA DA KRIJE, ISPRIČALA ISTINU! A u rukama drži natpis "ELITNA PROSTITUTKA"!

Među zvanicama je bila i Tijana Ajfon koja je nedavno uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom.

Objavljeno:

Danas je održana promocija knjige "Elitna prostitutka", autorke Jasmine Ane u organizaciji "Alo media system-a". Promociji su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, a među njima je bilo dosta pisaca, koji su ovom prilikom progovorili o fenomenu elitne prostitucije, koji je ovih dana dosta zaokupio pažnju naše javnosti.

Među zvanicama je bila i Tijana Ajfon koja je nedavno uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom, dok je pričala u rukama je držala kjnigu koja nosi naziv "Elitna prostitutka":

foto: TIJANA MAKSIMOVIC AJFON / INSTAGRAM

- Dobro sam, mislim da se vidi po meni da sam dobro. Iz svega sam izvukla sve najbolje i isreno preponosna sam. Da sam znala da će se ovako sve odigrati, uradila bih to i ranije, jer sada znam ko me voli, ko mi je prijatelj - rekla je Tijana Maksimović u svom prvom intervjuu nakon izlaska iz zatvora.

- Nadam se da neće ljudi neće pomisliti da se radi o meni. Mnoge devojke kojima se to pripisuje su zaista dobre, a neke pevačice koje su danas popularne, radile su svašta u prošlosti, pa sada pokušavaju da to izbrišu. Zaboravljaju se šatori, satenske haljine i masni prsti - rekla je Tijana.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.