LEPA MANEKENKA, SUPRUGA PEVAČA KOG OBOŽAVAMO, POKAZALA KAKO IZGLEDA NA GINEKOLOŠKOM PREGLEDU: Slika nije za javnost
Foto: printscreen

neumesno

LEPA MANEKENKA, SUPRUGA PEVAČA KOG OBOŽAVAMO, POKAZALA KAKO IZGLEDA NA GINEKOLOŠKOM PREGLEDU: Slika nije za javnost

Supruga muzičara Džona Ledženda (41), bivša manekenka Krisi Tajgen (34) nedavno je odstranila silikone iz grudi, a sada se fotografisala na ginekološkom pregledu i poslala jaku poruku svim ženama

Objavljeno:

Krisi je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz ordinacije želeći da podseti žene na važnost redovnih ginekoloških pregleda, kako bi radile na prevenciji karcinoma grlića materice.

- Ne zaboravite da redovno radite papa test i pregled vaših grudi, iako se svet bliži kraju - napisala je manekenka misleći na to da uprkos pandemiji korona virusa žene treba da idu na redovne preglede.

Ona na fotografiji pozira obavijena papirnim peškirom, a na licu imala je zaštitnu masku, koja je obavezna prilikom izlaska iz kuće u Kaliforniji.

Na ovom postu za manje od 24 sata Krisi ima oko 980.000 lajkova, a na društvenoj mreži Instagram je prati 30,4 miliona ljudi, koji su oduševljeni što se Krisi trudi da probudi svest o važnosti ženskog zdravlja.

"Otkazali su mi pregled dva puta zbog Covida-19. Papa test izgleda nije bitan u ovoj državi", "Hvala, trebalo mi je ovo", "Hvala za širenje tako važne poruke za javno zdravstvo! Uticaj ove pandemije na dijagnozu i lečenje raka je zaista zastrašujući", "Krisi Tajgen je naše nacionalno blago", samo su neki od komentara.

Manekenka je nedavno uklonila implante iz grudi, a svojim pratiocima je pokazala da su joj grudi sada znatno manje, ali izgledaju odlično.

- Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati grudi, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.