ROMANA MNOGO BOLESNA, IMA DIJABETES, ALI TO NIJE NAJGORE ZA ZATVOR! Pevačica labilna, htela je da SKOČI KROZ PROZOR
Foto: printscreen

haos!

ROMANA MNOGO BOLESNA, IMA DIJABETES, ALI TO NIJE NAJGORE ZA ZATVOR! Pevačica labilna, htela je da SKOČI KROZ PROZOR

- Ne mogu da se pomirim sa činjenicom šta se dešava mojoj Romani

Objavljeno:

Bliska prijateljica Romane Panić strepi da pevačica neće moći da izdrži robiju, te se plaši da će dići ruku na sebe, otkriva Scandal. Pevačica je očajna i ne može da veruje šta je snašlo.

- Ne mogu da se pomirim sa činjenicom šta se dešava mojoj Romani. Sigurna sam da ona nije saučesnik i da sa celom pljačkom ima veze samo njen dečko u kojeg je slepo zaljubljena, ali je izvukla deblji kraj - objašnjava prijateljica kroz suze i dodaje:

- Molim boga da se ne završi na toj robiji jer se plašim da će umreti u zatvoru. Ona je dijabetičar i mora da živi po specifičnim pravilima. Pored toga, ona je i labilna. Sećam se, kada je saznala da boluje od dijabetesa, htela je da skoči kroz prozor i presudi sebi. Jedva se tada smirila i prihvatila tešku sudbinu da mora da živi sa bolešću - priča drugarica plačući i dodaje:

- Uz sve to, njena ishrana je jako skupa, prima insulin, a stres može da je dotuče. Pa zamislite je iza rešetaka hiljadama kilometara od najbližih! Ko zna kakve su zatvorenice tamo, možda će joj neka nauditi. Sva se naježim od same pomisli da je zatvorena! Iskreno se nadam da ona ustvari nije saučesnik i da je sve greška, ali kako mediji pišu, više ne znam ni šta da mislim. Znam sto posto da ona jede i zbog svojih roditelja, a pitanje je da li može sa njima da se čuje uopšte. Ma, sve je ovo jako strašno! U svakom slučaju, ako zaista zaglavi zatvor, bojim se da neće izdržati i da će to za nju biti kobno. Mučenica, nije ona ovo zaslužila. Onakav talenat i harizma, a ništa joj se nije dalo. Niti se udala, niti je ostala zvezda kakva je mogla da bude, a svi muškarci koje je volela su je iskoristili. Baš sam tužna zbog nje - zaključila je uplakana drugarica.

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.