ROMANA UPLAKANA ZVALA BIVŠEG DEČKA ADVOKATA,ON OSTAO ZGROŽEN NJENIN POZIVOM! Evo šta je uradio čuveni Fotos s Kipra
Foto: printscreen

novi detalji

ROMANA UPLAKANA ZVALA BIVŠEG DEČKA ADVOKATA,ON OSTAO ZGROŽEN NJENIN POZIVOM! Evo šta je uradio čuveni Fotos s Kipra

Romana Panić je, kako prenose mediji, iz Australije kontaktirala bivšeg dečka Fotosa Pitađisa

Objavljeno:

Romana je nakon hapšenja zbog pljačkanja bankomata navodno u pomoć zvala bivšeg dečka, kiparskog advokata Fotosa Pitađisa.

foto: INSTAGRAM/ROMANA PANIĆ / INSTAGRAM

Kako se navodi, pevačica je zanemarila ponos i posle deset godina pozvala Fotosa, sa kojim je više od četiri godine bila u turbulentnoj vezi, kako bi joj pomogao.

- Romana je tokom hapšenja osetila neverovatan strah da će australijske vlasti biti stroge prema njoj i njenom dečku jer su strani državljani. I pre nego što je osuđena na zatvorsku kaznu, kontaktirala je s Fotosom, zanemarivši njihovu izuzetno lošu prošlost. Oduvek je znala koliko je taj čovek dobar i cenjen advokat ne samo na Kipru nego širom sveta. Budući da takvog advokata ne bi mogla da priušti ni u ludilu, kontaktirala je sa njim na prijateljskoj osnovi i kroz suze mu objasnila da joj je on jedina nada - ispričao je izvor i istakao da bivši partneri još uvek nisu postigli dogovor.

- Fotos je bio neprijatno iznenađen jer mu nije bilo ni na kraj pameti da je ona uhapšena zbog krađe i da se nalazi u Australiji. Objasnio joj je da će dati sve od sebe da joj pomogne i kontaktira sa bliskim i moćnim prijateljima iz Australije - dodaje izvor i otkriva da je bivši na sve načine pokušao da je ohrabri, iako su vezu završili burno.

foto: Facebook printscreen

- Veza Romane i Fotosa završila se tako što je on posle četiri godine veze napravio dete drugoj i nestao bez traga. Godinama nije mogla da ga preboli, bio je jedini čovek kog je predstavila javnosti i sa kojim je planirala svadbu. Ipak, zanemarila je sav bol i tugu od pre i zahvalila mu se što joj nije okrenuo leđa kada joj je najpotrebniji. I on je u tih desetak minuta razgovora pokušao da je smiri i ohrabri, obećavajući da će sve biti okej i da će uraditi i platiti šta god treba kako bi dobila uslov i mogućnost da se brani sa slobode - zaključuje on.

Podsetimo, Romana Panić i njen partner Filip uhapšeni su u Brizbejnu, u Australiji, zbog pljačkanja bankomata.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.