ROMANA PANIĆ KAO DA JE U VILI, A NE ZATVORU! Redovno se frizira i trenira, a OVAJ detalj će napraviti haos!
Foto: Printsreen

uživa

ROMANA PANIĆ KAO DA JE U VILI, A NE ZATVORU! Redovno se frizira i trenira, a OVAJ detalj će napraviti haos!

Vrata su metalna sa malim svetlarnikom, a prozor se nalazi u drugom delu ćelije i naravno obezbeđen je rešetkama

Objavljeno: 29.06.2020. 21:39h

Od pre nekoliko dana Romana Panić nalazi se u zatvoru u australijskom gradu Brizbejn, gde je smeštena zbog pljačkanja bankomata.

Od momenta kada je objavljeno u medijima, o pevačici više nije bilo ni traga ni glasa, gde je smeštena i kako sada provodi vreme.

Na sajtu ženskog popravnog centra u kojem se nalazi Panićeva piše da se zalažu za poštovanje ljudskih prava i da je u skladu s tim i napravljen zatvor, prenosi "Kurir". To znači da su zatvorenicama obezbeđeni pristojni uslovi, poput ćelija u kojima borave najviše dve robijašice, ali su skromno opremljene.

Pored kreveta nalazi se radni sto na kojem je televizor, dok je u drugom delu prostorije smešten mini toalet sa metalnom ve-ce šoljom i lavaboom. Vrata su metalna sa malim svetlarnikom, a prozor se nalazi u drugom delu ćelije i naravno obezbeđen je rešetkama, piše gore pomenut medij.

foto: INSTAGRAM/ROMANA PANIĆ / INSTAGRAM

Zatvorenice ovde borave tokom noći, dok su im preko dana na raspolaganju zajedničke prostorije, kuhinja, dnevni boravak sa velikim televizorom, kantina za ručanje, biblioteka, a imaju mogućnost i da treniraju u teretani, kao i da jedna drugoj sređuju frizure i rade ostale kozmetičke tretmane u salonu za ulepšavanje.

Poštujući zakone, zatvor je dozvolio posete u dva navrata tokom dana po sat vremena. Svi stariji od 18 godina koji žele da nekog posete moraju da se najave, nakon čega treba da dođu u korekcioni centar pola sata ranije, radi pretresa, a posetiocima je organizovan prevoz autobusom do zatvora. Pored žena koje su napravile zakonske prekršaje, u ovom centru smeštene su i migranti koji čekaju transport do druge zemlje.

Zatvor u Brizbejnu u državi Kvinslend sagrađen je u maju 1999. godine. Ima 264 ćelije i podeljen je u dve smeštajne jedinice - zone od 122 sigurne ćelije i 142 stambene ćelije. Ovo je jedini centar za prihvat, procenu i smeštanje prestupnica na jugu Kvinslenda. Centar ima strukturirani dnevni program koji se sastoji od programa obrazovanja i stručnog usavršavanja koji pružaju mogućnosti za rešavanje problema ponašanja i sveobuhvatnog spektra aktivnosti osmišljenih da poboljšaju lični razvoj i samopoštovanje.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media