TIJANA AJFON SUTRA ISPRED ZADRUGE! Odmah nakon pritvora dobila poziv koji je PRIHVATILA!
Foto: Printscreen

iznenađenje

TIJANA AJFON SUTRA ISPRED ZADRUGE! Odmah nakon pritvora dobila poziv koji je PRIHVATILA!

Maksimovićeva je po izlasku iz pritvora istakla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski poneli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvor

Objavljeno:

Sutra, kao što smo i navikl svakog utorka, pred žurku u "Zadruzi" emitovaće se emisija "Ami dži šou", pa je već objavljeno, ko će biti gosti sutrašnje emisije koja se snima u Šimanovcima.

Ognjen Amidžić će i ovog puta ugostiti aktuelni ekipu - pevače Radišu Trajkovića Đanija, Katarinu Grujić i Nadu Topčagić, kao i starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijanu Ajfon.

@boskovicm1 ??‍♀️

Објава коју дели Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) дана

Tijana je puštena na slobodu, nakon što je provela skoro mesec u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini kada je uhapšena zbog navodne prostitucije. Maksimovićeva je po izlasku iz pritvora istakla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski poneli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvoru. O danima koje je provela u zatvoru, da li se zaista bavila prostitucijom kao što je optužena i šta je očekuje u budućnosti, Tijana otkriva u emisiji "Ami G Show".

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.