ROMANINA MAJKA NIJE REKLA NI REČ O ĆERKINOM HAPŠENJU! Evo ko je žena što je rodila, detalj s Instagrama niko ne zna
Foto: printscreen

foto

ROMANINA MAJKA NIJE REKLA NI REČ O ĆERKINOM HAPŠENJU! Evo ko je žena što je rodila, detalj s Instagrama niko ne zna

Kao bomba je odjeknula vest da je pevačica Romana Panić sa svojim partnerom Filipom M. uhapšena u Australiji zbog pljačke novca na bankomatima.

Objavljeno: 14:07h

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara, zbog čega je Filip osuđen na 14, a Romana na 12 meseci zatvora.

Kako piše "Alo", Romanini najbliži su skrhani bolom zbog njenog hapšenja, međutim, zabrinuti su zbog toga što se ona trenutno navodno nalazi u depresiji.

- Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom. Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna je da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela - tvrdi izvor za "Alo" i dodaje:

- Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše - zaključio je prijatelj Romanine porodice za pomenuti list.

Panićeva je jako bliska sa svojom majkom koja se nije oglašavala u medijima povodom ćerkinog hapšenja. Romana je svojevremeno na svom Instagram profilu čestila majci rođendan, te stavila njihovu zajedničku fotografiju. Iz priloženog se može videti da je pevačica lepotu nasledila baš od nje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.