ŠABANOVOG SINA PROGANJALA IVANA ŠOPIĆ?! Raskinuli su jer je odala veliku tajnu a onda je usledio horor!
Foto: Printscreen

Svi to kriju od nje

ŠABANOVOG SINA PROGANJALA IVANA ŠOPIĆ?! Raskinuli su jer je odala veliku tajnu a onda je usledio horor!

On uopšte ne želi ni da se seća da je bio u ikakvom odnosu sa plavokosom zadrugarkom

Objavljeno:

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, već neko vreme zabavlja se sa pevačicom Aleksandrom Mladenović, pišu domaći mediji.

Prema pisanju “Stara”, Mihajlo krije od Aleksandre da je bio u ljubavnoj vezi sa učesnicom “Zadruge 3” Ivanom Šopić. On to, navodno, radi, jer ne želi da pevačica zna za sve njegove afere.

Ivana je, kako se piše, bila ludo zaljubljena u Mihajla, a on se od nje jedva otkačio.

- Ivana je ceo život želela da živi na visokoj nozi, pa je uvek pokušavala da hvata momke sa dubljim džepom. Nije ona naivna. Pre dve godine bila je u vezi sa sinom Šabana Šaulića. Hvalila se da je on vodio u njihovu novu kuću na Dedinju u koju su se tek bili uselili. Ali ta ljubav nije potrajala jer je Ivana poprilično brbljiva, pa je Mihajlu zasmetalo što širi informacije o njihovoj vezi. Ne želeći da tajne iz njihove porodične kuće dospeju u javnost, Mihajlo je brže-bolje ostavio Ivanu i stavio joj do znanja da se pomirenju ne nada - priča za “Star” izvor blizak Ivani i nastavlja:

- Ivana je baš bila zagrejana za Mihajla, ali iako joj je skrenuo pažnju da ne priča mnogo okolo gde idu i sa kim se druže, nije ga poslušala. Počela je da ga uhodi, a njemu je to mnogo smetalo. Na lep način joj je saopštio da više ne može da bude u vezi sa njom, ali je ona poludela. Zbog nje je čak i broj mobilnog morao da promeni...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.