"BORBA ZA ZDRAVLJE" Hospitalizovana naša poznata pevačica zbog upale pluća: "U bolicama je alarmantno stanje"
Foto: Printscreen/Instagram/ivanakosticofficial

možda je zaražena

"BORBA ZA ZDRAVLJE" Hospitalizovana naša poznata pevačica zbog upale pluća: "U bolicama je alarmantno stanje"

Čeka rezultate na Covid-19

Objavljeno:

Pevačica i bivša članica grupe "Dr Iggy" Ivana Kostić decenijama opstaje na sceni i nastupa po klubovima širom srbije i dijaspore.

Osim lepotom i glasom, pevačica Ivana Kostić može da se pohvali i kondicijom na kojoj bi joj pozadvidele mnoge koleginice. Ivana se pored pevanja bavi i plesom, i vlasnica je jedne plesne škole.

Na zalost mnogih ljubitelja njenog glasa, pevačica se oglasila putem društvenih mreža zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

- Par dana traje moja borba sa zdravljem i noćas sam nažalost završila u ovom apartmanu. Vise bih volela da je hotelski apartman na moru, ali izgleda, kako stvari stoje, teško da će se tako nešto desiti ovog leta. Rezultati testa mi još uvek nisu stigli, ali naravno sumnja se na Covid-19. Situacija svuda po bolnicama je alarmantna i nemojte se saliti sa covid-19 drugim talasom koji nas je zadesio. Kada mi bude bolje, detaljnije ću vas obavestiti o svemu.

- Molim sve ljude koji su bili u kontaktu sa mnom od nedelje do srede da obrate pažnju na to kako se osećaju i ako osete bilo kakve tegobe, da se odmah jave lekarima. Nosite maske, poštujte distancu, perite ruke i bez ljubljenja. Cuvajte se.

P. S. Ovom sam napisala ne zato što imam potrebu za deljenjem ovakvih stvari na društvenim mrežama, već da bi svi shvatili ozbiljnost situacije - napišala je Ivana na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.