Nekad je i ona jahala: Rijana je sad provalila, a Seka Aleksić je još prošle godine pazarila ovu igračku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

VRELO LETO

Nekad je i ona jahala: Rijana je sad provalila, a Seka Aleksić je još prošle godine pazarila ovu igračku! (FOTO) (VIDEO)

Kako bi upotpunile zabavu spremne su da kupe i igračke za velike devojčice
Objavljeno:

Leto je vreme kada zabava može da počne, spremamo se za plaže i lude žurke pored bazena. Holivudske zvezde su poznate po svojim partijima, jer svi imaju svoje vile sa bazenima na kojima mogu beskrajno da uživaju.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Seksi glumice, manekenke i pevačice, poznate su po ludim fotkama na svojim Instagram profilima. A kako bi upotpunile zabavu spremne su da kupe i igračke za velike devojčice. Jer zašto bi samo klinci imali gumene čamce za bazen?

Pitamo se da li Filip zna za ovo? Nećete verovati kako je Prijovićka izgledala pre plastičnih operacija! (FOTO)

Poslednje vreme su najpopularniji laboduvi na kojima ove seksi cice uživaju. Poziranje, osmesi i zabava. Tejlor Svift, Bela Hadid i Rijana, samo su neke od zvezda koje su pazarile ovaj gedžet.

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Seksi guze i mokra tela - naravno da su svima zanimljive ovakve fotke. Ali, jedna naša pevačica je uspela sve da ih pretekne. I dok ove cice sada kače fotke, Seka je pre skoro godinu dana imala svoju igračku kod kuće. Naravno, i njenu pozu su svi dobro zapamtili.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.