PRONAĐENI OVI DOKAZI U ROMANINOM TELEFONU! Policija je pratila sve vreme, evo kako je pala i zbog koliko para!
Romana Panić, Foto: INSTAGRAM/ROMANA PANIĆ / INSTAGRAM

UŽASNA JE

PRONAĐENI OVI DOKAZI U ROMANINOM TELEFONU! Policija je pratila sve vreme, evo kako je pala i zbog koliko para!

Prema presudi, Fijip M. je 19. marta u 10.22 časova postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru Cannon Hill Plaza u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj

Objavljeno:

Pevačica Romana Panić danas je uhapšena zbog pljačke novca na bankomatima u Australiji, a prema najnovijim saznanjima i to sa svojim dečkom Filipom. Sada su isplivali novi detalji u javnosti.

Prema presudi, Fijip M. je 19. marta u 10.22 časova postavio prvi uređaj u bankomat u tržnom centru Cannon Hill Plaza u Brizbejnu. Dva dana kasnije on se, sa kačketom na glavi i maskom preko lica, vratio na isti bankomat, i izvadio uređaj.

Sličan postupak je ponovi na nekoliko bankomata širom grada.

foto: INSTAGRAM/ROMANA PANIĆ / INSTAGRAM

Međutim, Filip M. i Romana Panić nisu ni sumnjali da su sve vreme bili pod budnim okom australijske policije, koja je na kraju pretresla hotelsku sobu u kojoj su boravili.

U Romaninom telefonu su pronašli dokaze da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica. Pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji. Žena koja je nabavila čitač kartica rekla je da je znala da je Romana poznata pevačica u Srbiji, te je mislila da im je uređaj potreban zbog naplaćivanja ulaza na koncerte.

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.

foto: INSTAGRAM/ROMANA PANIĆ / INSTAGRAM

U odbrani su naveli da nikada nisu osuđivani, da Filip M. ima dvoje dece i da su u Australiju došli turistički. Međutim, prema njihovim rečima, u međuvrenu nestalo im je novca pa su došli na ideju kako da na brzinu “napune novčanik”.

Podsetimo, oni su uhapšeni danas u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.