DANAS SU SVI OSUDILI ROMANU, A GOTOVO DA NIKO NE ZNA OVAJ PODATAK! Sve se desilo zbog Cece Ražnatović, evo i šta!
Foto: Damir Dervišagić

otkriće

DANAS SU SVI OSUDILI ROMANU, A GOTOVO DA NIKO NE ZNA OVAJ PODATAK! Sve se desilo zbog Cece Ražnatović, evo i šta!

F.M. je priznao krivicu na 18 tačaka optužnice, dok je Romana na 16, a osim što će morati da vrate novac, oni će morati i da idu u zatvor

Objavljeno:

Javnost u Srbiji je danas šokirala vest da je pevačica Romana Panić, zajedno sa svojim prijateljem F.M. uhapšena u Australiji, nakon što su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje tri bankomata u Brizbejnu, te na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba.

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

foto: Printscreen

F.M. je priznao krivicu na 18 tačaka optužnice, dok je Romana na 16, a osim što će morati da vrate novac, oni će morati i da idu u zatvor.

Naime, F.M. je osuđen na 14 meseci, a Romana na 12, s tim da će biti puštena uslovno posle dva meseca, prenose mediji u Australiji. Sudija je odbio njihove žalbe na presudu.

I dok svi mediji bruje o prestupu popularne pevačice, vratimo se na činjenice zbog kojih ju je masa ljudi volela i cenila, a to su njeni vanvremenski hitovi. Romana je karijeru započela numerom "Žena", a od tada nizala je stihove koji se praktično svi do jednog pevaju i dan danas.

foto: Printscreen Instagram

Zanimljiv podatak je da je jedna od najpopularnijih pesama Romane zapravo bio namenjen folk divi Svetlani Ražnatović. Reč je o pesmi "Duga". Hit se konceptualno nije uklapao u Cecin tadašnji album, te ga je preuzela Panićeva.

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.