ONA JE SA ROMANOM DELILA KORU HLEBA, A SADA JE ZGROŽENA! Brutalne reči će joj zauvek odzvanjati u ušima!
Foto: Damir Dervišagić

oštra

ONA JE SA ROMANOM DELILA KORU HLEBA, A SADA JE ZGROŽENA! Brutalne reči će joj zauvek odzvanjati u ušima!

islim da je dama, ali očito sam se prevarila. Baš sam u šoku. Jao, ja baš volim Australiju ne mogu da verujem da je tamo otišla i da je to radila

Objavljeno:

Pevačica Nela Bijanić, sa kojom se Romana Panić najviše družila na "Farmi" zanemela je kada je saznala da je pevačica uhapšena u Australiji jer je pljačkala bankomate.

Nela je imala svoj komentar na celu situaciju.

foto: Printscreen Youtube

- Au, nikada ne bih rekla. Baš sam iznenađenja. Nas dve smo u ok smo odnosima. Mislim da je dama, ali očito sam se prevarila. Baš sam u šoku. Jao, ja baš volim Australiju ne mogu da verujem da je tamo otišla i da je to radila. Sve sam mogla da pomislim, za neke pojedine koleginice da rade sve i svašta, ali za nju nikada. Uvek je delovala otmeno i damski. Jesam super sa njom imale smo fer komunikaciju na "Farmi", ali sad neka joj je Bog u pomoći. To je sad ozbiljna procedura, treba sad da je deportuju - rekla je, pa dodala:

- Baš sam neprijatno iznenađenja. Ja ne znam ni šta da kažem, bukvalno sam zanemela sad kada ste mi rekli. Bez obzira na sve ja je gotivim, možda je neko povukao, društvo, partner ali to nije opravdanje nije smela sebi to da dozvoli tako nešto jer, ipak je ona javna ličnost. Sad je sa pečatom.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.