Krio se u žbunju: Najbolji Veljkov drugar uhapšen posle filmske potere! (FOTO)
Foto: Facebook/Nikola Vavić

Haos na vračaru

Krio se u žbunju: Najbolji Veljkov drugar uhapšen posle filmske potere! (FOTO)

Sve je počelo nakon što je vozač „audija A5“ odbio da se zaustavi na znak policije u jednoj od vračarskih ulica. Patrola je radio-vezom obavestila nadležne da imaju begunca, pa je usledila policijska potera
Objavljeno: 15:17h

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Beogradska policija privela je Nikolu Vavića (26), brata Aleksandra Vavića, vođe Partizanovih navijača umešanog u brojne incidente, koga je posle jurnjave automobilima i prave filmske potere beogradskim ulicama pronašla sakrivenog u žbunu!

Exit se oglasio povodom navodnog pada devojaka sa bedema: Povređene nisu bile na festivalu!

Kako saznajemo, sve je počelo nakon što je vozač „audija A5“ odbio da se zaustavi na znak policije u jednoj od vračarskih ulica. Patrola je radio-vezom obavestila nadležne da imaju begunca, pa je usledila prava filmska potera.

- „Audi“ je velikom brzinom jurio Njegoševom ulicom, a za njim je išao policijski auto sa uključenom rotacijom. Međutim, vozač se nije obazirao, pod punim gasom projurio je kroz crveno svetlo. Još je bio dan, ulice su bile pune. Pukom srećom niko nije stradao - priča jedan od očevidaca ove jurnjave.

Kako saznajemo, vozač „audija“ se odatle uputio ka Novom groblju, sve vreme jureći kroz crveno i ne obazirući se na druge automobile i pešake, pa je prava sreća što zaista niko nije povređen.

U poteru se uključila i interventna jedinica, koja je džipom pokušala da mu preseče put u Ruzveltovoj ulici, nakon čega je „audi“ skrenuo u poprečnu ulicu, opet kroz crveno svetlo, i odatle se uputio ka Zvezdarskoj šumi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.