OVAKO ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZGLEDA U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE! Jedna stvar je veoma jasna!
Foto: printscreen

foto dana

OVAKO ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZGLEDA U SEDMOM MESECU TRUDNOĆE! Jedna stvar je veoma jasna!

Aleksandra je uprkos životnoj drami kroz koju je tada prošla, odlučila da život uzme u svoje ruke, ponovo je ušla u rijaliti, ali drugi put dosta smirenije i sa jasnim ciljem da raskrsti sa svojim bivšim

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić, pravi je primer žene koja je preko pakla stigla do raja. Naime, svi koji su pratili prethodnu sezonu rijalitija Zadruga, sećaju se njene životne drame. Ona je napustila rijaliti kao diskvalifikovana, jer je udarila Minu Vrbaški, a njen tadašnji verenik David Dragojević, ispratio ju je u suzama.

Ipak, samo nekoliko dana nakon njenog izlaska iz "Zadruge", David je započeo vezu sa Anom Korać, sa kojom je i danas u vezi i u istom rijalitiju, a da nikada zvanično nije prekinuo zaruke sa Subotićevom.

Aleksandra je uprkos životnoj drami kroz koju je tada prošla, odlučila da život uzme u svoje ruke, ponovo je ušla u rijaliti, ali drugi put dosta smirenije i sa jasnim ciljem da raskrsti sa svojim bivšim, što je na neki način i uspela, tako što je uspela da sredi svoj život i ovoga puta istupi trezveno u rijalitiju i sa jasnim adutima.

foto: Printscreen

Po izlasku iz rijalitija ona je započela vezu sa biznismenom Predragom Raspopovićem Pecom, sa kojim danas očekuje bebu. Podsećamo i da ona ima, jedno dete, ćerku Magdalenu.

Ona je sada uhvaćena u Novim Sadu u društvu svoje kćerke Magdalene. Njih dve su prvo provele neko vreme u centru grada, pa se Aleksandra potom uputila u jednu privatnu klinuku na pregled.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.